ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο

με-την-πλάτη-στον-τοίχο-452019

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της κυανόλευκης ομάδας, που μόνο με νίκη αύριο παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία 
 
Μόνο ο Εορδαϊκός υπάρχει στο προσκήνιο πλέον για το Βέλικο Ντόβενταν και τους ποδοσφαιριστές του. Το παιχνίδι στην Επανωμή και η ήττα με τον άδικο τρόπο που ήρθε έχουν ξεχαστεί, η ηρεμία έχει αποκατασταθεί στα κυανόλευκα αποδυτήρια τις τελευταίες ημέρες και άπαντες δηλώνουν απολύτως συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση με το συγκρότημα της Πτολεμαϊδας στην «κλούβα» για την 25η αγωνιστικής της FootballLeague 2.
 
Ο Βέλικο Ντόβενταν έριξε κυρίως όλη την εβδομάδα το βάρος στην ψυχολογία, αλλά και στη διόρθωση κάποιων λαθών που γίνονται στην ομαδική τακτική και σήμερα η Νίκη ολοκληρώνει την προετοιμασία της, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για στραβοπάτημα αύριο (15.00) στο Παντελής Μαγουλάς. Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνέλθει από την αδικία στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, έχουν κρατήσει την εμφάνιση και μόνο, προσπαθούν να κοιτάξουν μπροστά και ανεπηρέαστοι απ’ όσα συνέβησαν να παίξουν αύριο για ένα μόνο αποτέλεσμα, αυτό της νίκης. Οι παίκτες της Νίκης παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρήσει τις ελπίδες των κυανολεύκων για άνοδο «ζωντανές». Ισοπαλία ή ήττα, βάζει οριστικά «ταφόπλακα» στις όποιες υψηλές φιλοδοξίες των γηπεδούχων, αφού ήδη βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την δεύτερη και την τρίτη θέση και συγκεκριμένα από Καλλονή και Γιαννιτσά που ήδη έχουν κάνει τα ρεπό τους και μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο.
 
Χωρίς άλλα προβλήματα   
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό στο Παντελής Μαγουλάς. Ετσι μοναδικοί απόντες παραμένουν οι τιμωρημένοι Νάστος και Μακράκης, με τον πρώτο να εκτίει την τιμωρία του για την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Επανωμή και το δεύτερο να έχει δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς για την δεύτερη αγωνιστική της ποινής για τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Βέλικο Ντόβενταν.
 
Με μια μόνο αλλαγή πιθανότατα η ενδεκάδα
Οι απουσίες των Μακράκη και Νάστου δυο παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση και αναλαμβάνουν ανασταλτικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αναγκάζει το Βέλικο Ντόβενταν να παρατάξει την ενδεκάδα με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι στην Επανωμή. Συγκεκριμένα αντί του Μακράκη αναμένεται να μπει στην ενδεκάδα ο Τσάγγαρης, ο οποίος είναι απολύτως έτοιμος για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και προορίζεται να αγωνιστεί στο κέντρο ώστε με την παρουσία παράλληλα του Ναβαρέτε, η ομάδα να παρουσιαστεί πιο επιθετική. Από κει και πέρα, όπως όλα δείχνουν, ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε επιπλέον αλλαγές και θα προτιμήσει τους παίκτες που ξεκίνησαν στην Επανωμή. Περισσότερα για τα πλάνα του θα διαφανούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της κυανόλευκης ομάδας. Στις 12 το μεσημέρι θα γυμναστούν οι παίκτες και στην συνέχεια το τεχνικό τιμ θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. 
 
Με προβλήματα ο Εορδαϊκός
Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Εορδαϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη στο Παντελής Μαγουλάς. Συγκεκριμένα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Δανιήλ Στεργιόπουλος, ενώ θα λείψουν σίγουρα οι Αποστόλου και Προβίδας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου