ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησαν και συνεχίζουν ΓΣΑ και Εθνικός

νίκησαν-και-συνεχίζουν-γσα-και-εθνικό-452597

Δίχως απώλειες συνέχισαν την προσπάθεια τους για κατάκτηση της κορυφής, οι δύο ομάδες του Εθνικού και του ΓΣ Αλμυρού μετά και τις χθεσινές τους νίκες για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Από τη μία ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 της Σκιάθου ανατρέποντας το σε βάρος του 1 – 0, ενώ από την άλλη ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το παιχνίδι στην Σούρπη από όπου ο ΓΣ Αλμυρού έφυγε με νίκη και σκορ 3 – 4.
 
Πλέον οι δύο ομάδες συνεχίζουν την μεταξύ τους κούρσα, μην έχοντας άλλον άξιο συμπαραστάτη για την διεκδίκηση της κορυφής στις εναπομείναντες 11 αγωνιστικές. Εκτός όμως από τον ΓΣΑ και τον Εθνικό σπουδαίο διπλό πέτυχε και η ΑΕ 2002 επί του Πρωτεσιλάου με 1-0. Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια οι έδρες ήταν αυτές που μίλησαν με τους γηπεδούχους να σημειώνουν πέντε νίκες. Συγκεκριμένα ο Θησέας επιβλήθηκε με 6-0 του Κενταύρου, ενώ με σκορ 3-0 νίκησαν Αγία Παρασκευή και Χλόη τον Αγροτικό και τον Μαγνησιακό αντίστοιχα.
 
Σκιάθος – Εθνικός 1 – 2
Την νίκη με σκορ 1-2 σε βάρος της Σκιάθου πήρε χθες ο Εθνικός. Οι παίκτες του Κώστα Κούτσικα μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ με τέρμα του Σκέμπι στο 19΄, κατάφεραν ωστόσο να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και να αποδράσουν με το διπλό χάρης σε τέρματα των Παρίση στο 39’ με κεφαλιά και του Τσίρου στο 78’ με σουτ.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Κουτρουβέλας, Κυριάι, Ε. Πρίφτι, Καμπουρέλης, Μυγδαλάκης, Κανταράκης, Μιχαλόλιας (50’ Μουτζούρης), Σταμέλος, Λαναράς, Σκέμπι, Μ. Πρίφτι.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουστσιρίμπας, Τσίρος, Κουρεμένος, Κουστουνίδης, Πούλιος, Παρίσης, Ταμιχτσής, Αντωνίου, Μίλτος (72’ Μπαντέκας), Τσουρέλης, Ζατσάι (52’ Σκούρας).
 
Αίας – ΓΣΑ 3 – 4
Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι στην Σούρπη εκεί όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 με τέρμα του Κ. Παυλίδη στο 26’, αλλά ο ΓΣΑ απάντησε με τρία τέρματα των Πλαστάρα με πέναλτι στο 35’ και με δύο σουτ του Αραπίτσα στο 41ο και 52ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ζάρα στο 61΄και με τον Κωστούλα στο 72’ με πέναλτι, αλλά η τελευταία κουβέντα ήταν του Αλμυρού μιας και μετά από σέντρα του Βούλγαρη, ο Βέργας πέτυχε αυτογκόλ.
 
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Τσιάτσιος (46’ Γουρναρόπουλος), Βέργας, Νικηφοράκης (41΄ Φαδάκης), Μ. Παυλίδης, Κ. Παυλίδης (82’ Κορέτας), Καλοδήμος, Ζάρας, Κωστούλας, Κοντούλης.
 
ΓΣΑ: Λαγός, Καρατέεφ (65’ Κουτσογιάννης), Νικηφοράκης, Πλαβός, Β. Γκεοργκίεφ, Σ. Γκεοργκίεφ, Μπιρτσάι, Αραπίτσας, Κοντοβάς (80’ Χειλάς), Πλαστάρας (77’ Χάνος).
 
 
Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
Αγ. Παρασκευή – Αγροτικός                         3-0
Χλόη – Μαγνησιακός                          3-0
Θησέας – Κένταυρος                          6-0
ΑΕ Διμηνίου – Σαρακηνός                 2-0
Αίας Σ. – Γ.Σ. Αλμυρού                     3-4
Σκιάθος – Εθνικός                              1-2
Ακρόπολη – Α.Ε.Λεχωνίων                2-1
Πρωτεσίλαος – Α.Ε. 2002                   0-1
Απόλλων Καν. – Ιάσων Α.Μ.            3-0 α.α.
 
Η επόμενη αγωνιστική (24η)
Χλόη – Αγ. Παρασκευή

Αγροτικός – Θησέας

Μαγνησιακός – ΑΕ Διμηνίου

Κένταυρος – Πρωτεσίλαος

Σαρακηνός – Αίας Σ.

Α.Ε. 2002 – Σκιάθος

Γ.Σ. Αλμυρού – Απόλλων Καν.

Εθνικός – Ακρόπολη

Ιάσων Α.Μ. – Α.Ε. Λεχωνίων 0-3 α.α.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου