ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εχουμε αδικηθεί»

εχουμε-αδικηθεί-435604

Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Πετράς, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League 2 μέσω της Εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. «Εχουμε αδικηθεί» λέει χαρακτηριστικά ο Κρητικός μέσος και παράλληλα τονίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Εορδαϊκό την Κυριακή στο Παντελής Μαγουλάς για την 25η αγωνιστική. Καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό παικτών και τεχνικής ηγεσίας και με τη «φωνή» του να στείλει και αυτός το μήνυμά του σε όλους όσοι προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα.
Ο Παναγιώτης Πετράς μιλώντας αρχικά για τη διαιτησία ξεκαθάρισε: «Είναι αλήθεια ότι η Νίκη Βόλου έχει αδικηθεί στο φετινό πρωτάθλημα και θα της άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά μιλάμε με γεγονότα. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί. Αν πραγματικά είναι λάθη της διαιτησίας αυτά και μόνο λάθη, τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και μπορούν να συμβούν, από την άλλη όμως μας «πνίγει» το ότι αδικούμαστε. Το γεγονός ότι επαναλαμβάνονται τέτοια σφυρίγματα πλέον μας ανησυχεί. Η μοναδική ομάδα που έπρεπε να φύγει νικήτρια από την Επανωμή ήταν η Νίκη. Όμως η Επανωμή κέρδισε. Ακόμα και μετά την αδικία το παλέψαμε. Κάναμε τα πάντα και ισοφαρίσαμε. Πήγαμε κόντρα σε όλους. Όμως έχουμε και εμείς ευθύνη για το δεύτερο γκολ. Ηταν «φτηνό». Δεν πρέπει να «πουλάμε» τόσο εύκολα την προσπάθειά μας. Επιτρέψτε μου παρ’ όλα αυτά να πιστεύω ότι ακόμα και να μην έμπαινε αυτό το τέρμα, κάτι θα γινόταν μέχρι τέλους για να μπορέσει να σκοράρει η Επανωμή. Πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι πρέπει να αναδεικνύονται οι παίκτες και όχι οι διαιτητές. Αυτές οι κατηγορίες, οι Β’ και Γ’ Εθνική θεωρώ πώς είναι στυλοβάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από αυτές παίρνουν τις πρώτες τους εμπειρίες πολλά παιδιά. Ξεκινούν από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο και είναι αναγκαίο να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο με τις κακές διαιτησίες. Θα πρέπει να αφήσουν τα νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και να μην τα αποθαρρύνουν. Ετσι θα ανέβει και το επίπεδο και θα μπορέσουν να βγουν τα ταλέντα που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ο Πετράς ζητά από τον κόσμο της Νίκης να γεμίσει το Παντελής Μαγουλάς την Κυριακή και παροτρύνει τους φιλάθλους με την φωνή τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα: «Πρέπει ο κόσμος της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο. Οι φίλαθλοι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, να έρθουν στο γήπεδο, να το γεμίσουν όπως κάνουν πάντα άλλωστε και με την «φωνή» τους, γιατί αυτή είναι η δύναμη της Νίκης Βόλου, η φωνή των φιλάθλων της, να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει και να στείλουν ένα μήνυμα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό στη Νίκη».
 
Απαγορεύονται οι απώλειες την Κυριακή
Ο Παναγιώτης Πετράς σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Βέλικο Ντόβενταν για την αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό. Η μετάθεσή του για να συνεχίσει τη στρατιωτική του θητεία έχει βγει, αλλά τελικά χθες έπρεπε να ολοκληρωθούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Όπως λέει ο ίδιος θα ήθελε να ήταν νωρίτερα κοντά στην ομάδα: «Θα ήθελα να ήμουν νωρίτερα κοντά στα παιδιά, στα αποδυτήρια. Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά από κει και πέρα όλοι μαζί και παίρνοντας δύναμη ο ένας από τον άλλον πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα ελπίδες και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Η ομάδα δείχνει ότι διαθέτει τις δυνατότητες και πώς μέχρι τώρα απλά λόγω άλλων συγκυριών δεν καταφέραμε να κάνουμε την υπέρβαση».
Τέλος για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, τονίζει ότι… απαγορεύονται οι απώλειες: «Το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό είναι τελικός. Αν χάσουμε βαθμούς τελείωσαν τα πάντα για μας. Η νίκη είναι μονόδρομος και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και θα κάνουμε μια νέα αρχή, που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για το σερί που χρειαζόμαστε, ώστε να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα».
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου