ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-452750

Photo story…

Αν μη τι άλλο η φωτογραφία είναι συλλεκτική. Τα χρώματα στις φανέλες είναι κόκκινο μπλε και είναι η μικτή Βόλου που είχε συσταθεί το 1983 για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ξανασυστάθηκε άλλη μια φορά το 2003! Κάθε 20 χρονιά δηλαδή!

Χαρακτηριστικό του φωτογραφικού αυτού στιγμιότυπου είναι ότι ποτέ ξανά αυτοί οι παίκτες δεν ξαναβρεθήκαν μαζί , ενώ τρεις από αυτούς σήμερα βλέπουν να παίζουν τα παιδιά τους..
Όρθιοι διακρίνονται ο Γιώργος Βούλγαρης, ο Πέτρος Αστράς, ο Βαγγέλης Βουρούκος, ο Στέργιος Κατσικάς, ο Κώστας Γκιούγκης και ο Θανάσης Βήττας σήμερα πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού. Κάτω είναι Τάκης Συνετόπουλος, Βασίλης Καραΐσκος, Νίκος Φλάμος, Κώστας Κατιανός και Βασίλης Σκούρας.
 
 
 
 
 
 
 
Δεύτερη θέση
Το πανέμορφο γκολ του Μάριο Μπρέσκα στην Κέρκυρα πήρε τη δεύτερη θέση στις υποψηφιότητες για τα βραβεία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε ποσοστό 39,46% των προτιμήσεων και έχασε την πρωτιά από το γκολ της Καβάλας στη Τούμπα που πέτυχε ο Νικουλάε.
                                                                                                                        Αγ. Θαν.
 
15 εκατομμύρια
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 εκατομμύρια δολάρια δήλωσε πως θα επενδύσει για χάρη του Ολυμπιακού Βόλου Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας που βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησε την προπόνηση των ερυθρόλευκων. Ολα αυτά για χάρη του Αχιλλέα Μπέου στον οποίο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση. Μάλιστα ο mr. John έκλεψε τα βλέμματα με το καουμπόικο καπέλο του.                                                                                                          Ζ.Ε.Ι.
           
Ετοιμάζει μήνυση
Μήνυση ετοιμάζει, σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Αχιλλέας Μπέος κατά όλων όσοι ευθύνονται για την εμπλοκή του στην υπόθεση της αναμέτρησης του Europa League μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με παρέμβαση του και καταγγελία του σε αθηναϊκό κανάλι ο παλιός διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοριάς, τον ενέπλεξε σε σενάρια στημένου αγώνα, ενώ σε αυτόν σύμφωνα με τον κ. Βοριά φαίνεται να παίζει ρόλο και ο Βολιώτης διαιτητής Γιώργος Δαλούκας. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι δεν «αποκεφάλισαν» τον Δαλούκα για το ματς στον Αρη, αλλά για τον ανεπιτυχή ρόλο του στο συγκεκριμένο ματς, που φυσικά δεν διεύθυνε ο ίδιος, αλλά ένας «γνωστός» του Ευρωπαίος διαιτητής…
                                                                                                                        Αγ. Θαν.
Δεν τον απέβαλλε
Δύο κίτρινες κάρτες έδειξε σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης ο κ. Κυριαζίδης στον Βασίλη Σαμαρά της Επανωμής και πρώην κυανόλευκο, ωστόσο αυτός δεν αποβλήθηκε. Ο διαιτητής πήρε πίσω την πρώτη κάρτα, λέγοντας πώς είχε κάνει λάθος και την έδειξε σε άλλον ποδοσφαιριστή! Τα παράπονα των κυανολεύκων συνεχίζονται και η οργή δυστυχώς έχει ξεχειλίσει…
                                                                                                                        Αγ. Θαν.
Αντιδρούν
Βράζουν οι φίλαθλοι της Νίκης και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν στο επόμενο εντός έδρας ματς. Ετσι στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό εκτός από το πανό διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της ομάδας τους, αναμένεται με συνθήματα να περάσουν τα μηνύματα τους. Μάλιστα υπήρξε και η σκέψη για συλλαλητήριο, αλλά προς το παρόν θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν λίγο πιο ήπια. Αν δεν δουν ότι δεν αλλάζει κάτι, τότε θα πάρουν άλλα μέτρα…
                                                                                                                        Αγ. Θαν.
Τιμήθηκε ο Φιλιππίδης
Σε μία λιτή αλλά «ζεστή» εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή βραβεύσεων των αθλητών που ξεχώρισαν μέσα στο 2010, καθώς και φορέων – προσωπικοτήτων που συνέβαλαν και στήριξαν μέσα στη χρονιά τον κλασικό αθλητισμό. Μέσα στους αθλητές που τιμήθηκαν ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης του ΓΣ Βόλου, για τις επιδόσεις του στο επί κοντώ!
                                                                                                                        Αγ. Θαν.
Quiz
Τα 200.000 ευρώ τελικά ποιος τα… παντελόνιασε;
 
 
 
 
 
 
Η μεγαλύτερη έκπληξη, για την ιστορικότερη πρόκληση
 
 
Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
 
Η πιο εντυπωσιακή ομάδα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν, έρχεται σήμερα αντιμέτωπη με την ιστορικότερη πρόκληση από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι σήμερα! Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την ευκαιρία να προσθέσει στην ιστορία του ένα κεφάλαιο που δεν έχει γραφεί ξανά μέχρι τώρα. Μια πρόκριση σε τελικό του κυπέλλου! Οι ερυθρόλευκοι αποδεικνύουν κάθε φορά φέτος ότι έχουν φτιαχτεί για τα δύσκολα και σήμερα οι Βολιώτες φίλαθλοι περιμένουν τα αυτονόητα για εκτός έδρας παιχνίδι…
 
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει ότι μακριά από το σπίτι του τα καταφέρνει καλύτερα και έχει δημιουργήσει ένα ακλόνητο δεδομένο: Ο,τι μπορεί να «χτίσει» κάθε μεγάλο στόχο μακριά από το Πανθεσσαλικό. Αυτό ενισχύεται και από την παρουσία του στο πρωτάθλημα και από την πρόκριση του στα ημιτελικά στο κύπελλο. Και το σημερινό ματς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αν και δεν θα πειράξει κανέναν, ούτε αποκλείεται να συμβεί και το αντίθετο και να γίνει η ανατροπή στο «σπίτι» του.
Σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι πάντως θα παλέψει για ένα αποτέλεσμα πρόκρισης, για ένα σκορ που θα του δώσει ελπίδες για το μεγάλο όνειρο! Αυτό της συμμετοχής σε τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου. Πρώτη φορά φέτος η Βολιώτικη ομάδα πέρασε στους «4», πρώτη φορά φέτος θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα!
Θα τα καταφέρει άραγε; Υπάρχουν αναμφίβολα όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πανηγυρίσει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. Να πετύχει κάτι που καμία άλλη ομάδα ως νεοφώτιστη δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και να συνεχίσει να αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των «μεγάλων». Διότι, όπως και να το κάνουμε, με Ατρόμητο στους φιναλίστ, όποιος και να περάσει από το ζευγάρι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, θα είναι το απόλυτο φαβορί. Αν όμως ο Ολυμπιακός Βόλου των μεγάλων εκπλήξεων και της εντυπωσιακής φετινής του πορείας πάρει το εισιτήριο και δώσει το παρών για πρώτη φορά στην ιστορία του σε έναν τελικό, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Οι πιθανότητες θα είναι απολύτως μοιρασμένες! Κόντρα στην ΑΕΚ μάλιστα θα έχει και το πάνω χέρι, αφού αποτελεί την καλύτερη… πελάτισσα του φέτος. Γι αυτό και οι περισσότεροι Ελληνες φίλαθλοι θέλουν Ολυμπιακό Βόλου στον τελικό. Για να έχει ενδιαφέρον!
Ας μην προτρέχουμε όμως. Υπάρχουν δυο σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ατρόμητο μέχρι τον τελικό. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν με την δέουσα προσοχή. Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Μάκης Κατσαβάκης και οι ποδοσφαιριστές του. Σήμερα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα. Ο τελικός τους περιμένει… Εμειναν τα δυο τελευταία σκαλοπάτια για να φτάσουν ένα βήμα πριν το τρόπαιο! Και ποιος μπορεί να πει ότι βάσει της φετινής τους παρουσίας δεν τους αξίζει να βρεθούν εκεί;
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου