ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνουν τα μέτρα τους…

παίρνουν-τα-μέτρα-τους-435604

Προσπαθεί να πάρει τα… μέτρα της η Νίκη μετά την σφαγιαστική διαιτησία στην Επανωμή, ώστε να προστατευτεί η ομάδα και να μην είναι έρμαιο παρόμοιων διαθέσεων αδικίας στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League 2.

Ο Στράτος Γιδόπουλος μετά την επίσκεψη του στην ΚΕΔ και στον υπεύθυνο ορισμού διαιτησίας κ. Γιαννόπουλο, χθες τα… είπε και στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Ενωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής κ. Καλογιάννη. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ Νίκη συντάσσεται πλέον με τις ομάδες της Football League που ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Γιαννόπουλου.

Χθες το πρωί ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της Ενωσης και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο, κ. Καλογιάννη. Αφού του εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου με τις διαιτησίες και τον πόλεμο που δέχεται, αυτός από την πλευρά του, του μετέφερε ότι η διοργανώτρια αρχή θέλει οι αγώνες να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο και δεν μπορεί να επέμβει στις διαιτησίες, αφού μόνο η ΚΕΔ μπορεί να δώσει λύση στο ζήτημα.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα ο Γιδόπουλος βρέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τα έψαλλε στον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών.

Ο Στράτος Γιδόπουλος θα απευθυνθεί και στον αθλητικό εισαγγελέα, ενώ ραντεβού θα προσπαθήσει να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για να του εκφράσει την αγανάκτηση του.

Η ΠΑΕ Νίκη προσπαθεί να πάρει τα μέτρα της μπροστά σε ενδεχόμενους μελλοντικούς κινδύνους, ενώ την ίδια ώρα το σύνθημα που επικρατεί στη Νέα Ιωνία είναι ότι «θέλουν δεν θέλουν εμείς θα ανέβουμε». Μάλιστα προς αυτό τον σκοπό η ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές με κάθε τρόπο, με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ και με ανακοινώσεις περνούν το μήνυμα στον κόσμο «να αποδείξει με την παρουσία του την Κυριακή ότι η Νίκη είτε προσπαθούν να κάνουν κουμάντο κάποιοι, είτε όχι, θα παλέψει μέχρι τέλους». «Είτε το θέλουν κάποιοι… χοντροί ή ψηλοί κύριοι, είτε όχι, η Νίκη θα βγει», είναι χαρακτηριστικά το μότο του Στράτου Γιδόπουλου και της διοίκησης, που προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω και το μεταφέρουν συνεχώς τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στους φιλάθλους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου