ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος νικητής ο Πύρασος

μεγάλος-νικητής-ο-πύρασος-453182

Ο Πύρασος ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 2-0 του Ρήγα Φεραίου.

Με τη νίκη τους αυτή οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου έβαλαν ακόμη ένα λιθαράκι για την παραμονή μιας και αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη εκεί που βρίσκεται πλέον ο Ρήγας Φεραίος. Για τους Αγχιαλίτες τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι Γκάγκας και Αρσένος στο 26ο λεπτό με κεφαλιά και στο 85ο με πέναλτι.

Χαρακτηριστικό του αγώνα πέρα από τις πολλές δυνατές μονομαχίες ήταν και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος που δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν τις πτυχές του ταλέντου τους και να προσφέρουν ακόμη περισσότερο θέαμα λόγω της λάσπης.

Οι δύο ομάδες έμειναν να αγωνίζονται και με παίκτη λιγότερο, αφού στο 38ο λεπτό μετά από «κοκορομαχία» των Γεωργιάδη και Γούτσιου ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ο Χατζής του Ρήγα αποβλήθηκε στο 93ο λεπτό αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα με την οποία θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης. Όσον αφορά τα τέρματα που πέτυχε ο Πύρασος το πρώτο ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη και κεφαλιά του Γκάγκα, ενώ το δεύτερο σημειώθηκε έπειτα από ανατροπή του Μπασδάνη από τον Γρούνα στο οποίο σκόραρε ο Αρσένος στο 85’. Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει ακόμη ένα πέναλτι, καθώς θεώρησαν πως ο Αρσένος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Σφυρή στο 65’. Με την νίκη του αυτή ο Πύρασος έφθασε τις τρεις συνεχόμενες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για ένατη αγωνιστική έμεινε αήττητος σε αντίθεση με τον Ρήγα που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Ανακοίνωση του ΑΣ Πύρασος

«Η διοίκηση του Πυράσου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου για την ένθερμη υποστήριξη στο ντέρμπι της Κυριακής, ειδικότερα τους μικρότερους σε ηλικία φιλάθλους που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα αλλά και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και κινήθηκαν σε κόσμια πλαίσια. Η αρωγή τους ήταν μεγάλη και στο τέλος, η ομάδα αποζημίωσε τον κόσμο της με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στα τρία χρόνια που ο Πύρασος βρίσκεται στη Δ’ Εθνική, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της διοίκησης ήταν, είναι και θα είναι η άψογη φιλοξενία των αντιπάλων ομάδων, παραγόντων και φιλάθλων. Πιστεύουμε ότι είμαστε συνεπέστατοι στην υπόσχεσή μας, παρά τις προκλήσεις που δεχόμαστε σε ορισμένους εκτός έδρας αγώνες, και τρανή απόδειξη είναι οι ευχαριστίες από κάθε φιλοξενούμενη ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου που συμπαραστέκεται στον Πύρασο και θέλουμε να τον έχουμε στο πλευρό μας και για το υπόλοιπο της σεζόν».

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας -Α.Ε. Σπερχειάδας 1-0

Λιανοκλάδι-Ελασσόνα 0-1

Μετέωρα-Μουζάκι 1-0

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Ρήγας Φεραίος 2 – 0

Απόλλων Λάρισας – Πυργετός 0 – 2

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πετρωτό 5 – 0

Απεραντιακός – Λαμία 3 – 0

20η Αγωνιστική – 13 Μαρτίου 2011

Λιανοκλάδι – ΑΟ Καρδίτσας

Α.Ε. Σπερχειάδας – Μετέωρα

Ελασσόνα – Πύρασος Ν. Αγχιάλου

Μουζάκι – Απόλλων Λάρισας

Ρήγας Φεραίος – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πυργετός – Απεραντιακός

Πετρωτό – Λαμία

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου