ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέθανε νεαρός ποδοσφαιριστής

πέθανε-νεαρός-ποδοσφαιριστής-453347

Δεν κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Ανδριόπουλος. Στα 27 του μόλις χρόνια ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που πέρασε και από το Βόλο έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από λευχαιμία.
Ο Ανδριόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αίαντα Γαστούνης, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Παναχαϊκή, Μαρκό, Ρόδο, Ολυμπιακό Βόλου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Νίκη Βόλου και Βέροια.

Συνολικά για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια. Τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 με τη φανέλα της Βέροιας κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Λίγους μήνες αργότερα έμαθε για την κατάσταση της υγείας του, η οποία ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Μεταξά". 

 

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαστούνης.

 
Θερμά συλλυπητήρια
Συγκλονισμένη σύσσωμη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ανδριόπουλου για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο Κώστας Ανδριόπουλος διακρίθηκε στο παρελθόν με την ομάδα μας για το ήθος του και το χαρακτήρα του. Κώστα, καλό ταξίδι.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου