ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα οι δυο τους…

τώρα-οι-δυο-τους-453724

Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Μαγνησίας για την 19η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής με την ομάδα του Πυράσου να φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου στις 3μ.μ. Στόχος και των δύο ομάδων είναι η νίκη ωστόσο όπως όλα τα ντέρμπι έτσι και αυτό αναμένεται να κριθεί στην δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων.
 Ένα από τα στοιχεία που αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στο αυριανό παιχνίδι είναι και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος με το γήπεδο της Νέας Αγχιάλου να φημίζεται πλέον για αυτό. Μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στο αυριανό παιχνίδι με την τεχνική να περνά σε δεύτερη μοίρα και πρωταρχικό ρόλο να παίζουν η δύναμη αλλά και το πάθος.
 
Ο Πύρασος
Για την ομάδα του Πυράσου ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Στεφανή και Χάρη Μπούτλα οι οποίοι και συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση κόντρα στην Θύελλα Πετρωτού. Αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Κώστας Κίτσος μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Από την μεριά της η διοίκηση των μπλε προχώρησε σε ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της Νέας Αγχιάλου αλλά και τους φίλους της ομάδας αναφέροντας: «Η διοίκηση του Πυράσου απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου να δώσει δυναμικό "παρών" στο γήπεδο, την Κυριακή στις 15:00, ώστε να σπρώξει την ομάδα μας σε ακόμη μία σημαντική νίκη. Στηρίξτε την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την περαιτέρω βαθμολογική κι αγωνιστική άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας».
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Δίχως απουσίες θα παραταχθεί αύριο στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου ο Ρήγας Φεραίος με την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη να προέρχεται από εντός έδρας ήττα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Βελεστίνου όπου και ηττήθηκε από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου με 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα των κυανόλευκων μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή τους η απόδοση της ομάδας ήταν από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια η απόδοση δεν συνοδεύτηκε από την νίκη στην οποία στοχεύουν και πάλι αύριο.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου