ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο τη συνέχεια!!!

με-στόχο-τη-συνέχεια-426462

Να δώσει συνέχεια στη μέχρι τώρα καλή του πορεία με νέο προπονητή στον πάγκο του θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, που στις 5.15 το απόγευμα παίζει στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει στην μετά Τσιώλη εποχή και με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη πως συνεχίζει να έχει τους στόχους που τέθηκαν και αφορούν είσοδο στα πλέι οφ αλλά και κύπελλο, αφού μετά την Κέρκυρα που είναι σήμερα αντίπαλος στο πρωτάθλημα και ήταν η τελευταία αντίπαλος στο κύπελλο, την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το πρώτο ματς για τα ημιτελικά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Σήμερα πάντως το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς στην Κέρκυρα, όπου ο νέος προπονητής δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, αν και υπάρχουν δυο απουσίες λόγω τιμωρίας, αυτές του Λεάντρο Άλβαρεζ και του Χαβιέ Τομάς.
Έτσι στο σημερινό ματς στην Κέρκυρα στην 11άδα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει ο Γιακούποβιτς στη θέση τερματοφύλακα, ο Σέλεζι δεξιά, ο Ζαραδούκας αριστερά στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο αυτής θα είναι ο Σανκαρέ και ο Ντολεζάι με αμυντικό χαφ το Μητρόπουλο στη θέση του τιμωρημένου Άλβαρεζ.
Οι Καπετάνος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες θα είναι στα χαφ και ο Σολάκης θα πάρει μάλλον την θέση του Μαρτίν ως κλασικός προωθημένος,
Οι Νέμεθ, Ακόστα, Ρόκας, Ρόκα, Τικάο, Ψυχογιός, Γκότοβος και Ροντρίγκεζ είναι οι άλλες λύσεις για τον Μάκη Κατσαβάκη και τον Ολυμπιακό που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δείξει πως όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες δεν τον επηρέασαν αγωνιστικά.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει κυρίως να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 5ο ματς εκτός έδρας.
 Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από ΟΣΦΠ 3-1 και Ξάνθη 1-0, έχει νίκες
με Πανιώνιο 0-1, Παναθηναϊκό 0-2, ΑΕΚ 0-4, Λάρισα 1-2 και ισοπαλίες με ΠΑΟΚ 1-1,
Ατρόμητο 2-2, Ηρακλή 0-0, Πανσερραϊκό 2-2 και Εργοτέλη 0-0.
Γενικά ο Ολυμπιακός μακριά από το Βόλο έχει να ηττηθεί από τις 5 του περασμένου Δεκέμβρη
και θέλει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, έχοντας ως το τέλος άλλα τρία ματς εκτός έδρας.
 
Οχι αλλαγές
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάκης Κατσαβάκης σε χθεσινές του δηλώσεις στον Sentra 103,3 ανέφερε για τη νέα σελίδα της καριέρας του πως «δεν θα κάνει ακραίες παρεμβάσεις». Μεταξύ άλλων δόλωσε :
Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου: «Σαφέστατα είναι καινούργια εμπειρία. Δεν έχω βιώσει παρόμοια. Καλούμαι να διαχειριστώ την επιτυχία όσο γίνεται καλύτερα. Πρέπει να είμαι προσεκτικός, να μην κάνω ακραίες παρεμβάσεις στην ομάδα που να επηρεαστεί η καλή εικόνα και η ισορροπία της ομάδας. Η προέκταση της προσπάθειας είναι η επικοινωνία με τα παιδιά που παίζουν αλλά και αυτά που δεν παίζουν. Θα πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων».
Για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου: «Αν λειτουργούσα με την ιδιότητα του φιλάθλου θα έκοβα εισιτήριο για να παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα, έξω. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μαζί με άλλες δυο-τρεις ομάδες».
 
Για τις αλλαγές που επίκειται να κάνει στην ομάδα: «Δεν θα ήταν σωστή διαχείριση να κάνω αλλαγές. Νομίζω είμαι υποχρεωμένος να προτείνω το σκεπτικό μου χωρίς να γίνουν αλλαγές».
Για την παλιά παρεξήγηση που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο: «Σε τρία λεπτά τα βρήκαμε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο κύριος Μπέος είναι άνθρωπος που πάνω στην ένταση θα πει και δύο, τρεις κουβέντες παραπάνω. Είχαμε μιλήσει μετά το περιστατικό και είχα πρόταση να πάω στον Πανιώνιο. Έκτοτε έχουμε καλές σχέσεις. Πολλές φορές παίρνουν έκταση τα θέματα πάνω στην ένταση».
Για την συμμετοχή της ομάδας στα ημιτελικά του κυπέλλου: «Είναι σε κομβικό σημείο η ομάδα. Της δίνεται η ευκαιρία να γράψει ιστορία και να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την χθεσινή παρότρυνση που είχα την ώρα της προπόνησης.
Θέλω επίσης να τους υποσχεθώ πως θα καταβάλω την ψυχή μου και όσο το δυνατόν να κάνω τα λιγότερα λάθη στις επιλογές μου και στη διαχείριση της ομάδας. Φιλοσοφία της ομάδας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».
 
 
Η Κέρκυρα
Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Κέρκυρας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για σήμερα θα παίξει επιθετικά καθώς οι Φαίακες θέλουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.
Ο Μπάντοβιτς, δεν υπολογίζει όπως και στον προηγούμενο αγώνα στις υπηρεσίες των Μίχου και Αποστολίδη, ενώ απών είναι και ο Ηλίας Ιωάννου που αποβλήθηκε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου