ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει αγώνα αύριο !!!

έχει-αγώνα-αύριο-426462

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει αύριο ο Ολυμπιακός, αφού πρέπει να δείξει πως όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες δεν τον επηρέασαν και πρέπει να το δείξει στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο έχει αγώνα έχει στόχο, έχει απουσίες άλλα έχει και νέο προπονητή στον πάγκο του τον Μάκη Κατσαβάκη, ενώ κυρίως θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 5ο ματς εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα.
Ο Ολυμπιακός, θέλει στην Κέρκυρα αύριο να επαναλάβει ότι είχε πετύχει στο κύπελλο μια νίκη, που τον έστειλε στην 4άδα …
Ο Ολυμπιακός που στο β΄ γύρο δεν έχει γνωρίσει ήττα εκτός Βόλου θέλει τρίποντο σε μια έδρα που παλιά είχε κακή παράδοση, ενώ την Κέρκυρα την κέρδισε και στο Βόλο.
Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο νέος πλέον προπονητής Μάκης Κατσαβάκης θέλει κι αυτός καλό ξεκίνημα, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα χει αλλαγές στην 11άδα αφού υπάρχουν και απουσίες.
Ο Κατσαβάκης στις πρώτες του δηλώσεις στο Βόλο και μιλώντας στους παίκτες ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου. Είστε μια καλοδουλεμένη ομάδα και σας παρακολουθώ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλω να συνεχίσετε έτσι, στον ίδιο ρυθμό και την ίδια φιλοσοφία. Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, ενώ οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Να μπούμε στην πεντάδα και να πάρουμε το Κύπελλο".
Στην Κέρκυρα θα ξεκινήσει με τον Γιακούποβιτς τερματοφύλακα, τους Σέλεζι δεξιά, Ζαραδούκα αριστερά στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο της θα είναι οι Σανκαρέ και Ντολεζάι με αμυντικό χαφ το Μητρόπουλο στη θέση του τιμωρημένου Άλβαρεζ.
Οι Καπετάνος, Μόνχε, Μπρέσκα, Ουμπίντες θα είναι στα χαφ και ο Σολάκης θα πάρει μάλλον την θέση του Μαρτίν ως κλασικός προωθημένος,
Οι Νέμεθ, Ακόστα, Ρόκας, Ρόκα, Τικάο, Ψυχογιός, Γκότοβος και Ροντρίγκεζ είναι οι άλλες λύσεις για τον Ολυμπιακό που απουσιάζει και ο Τομάς.
 Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από ΟΣΦΠ 3-1 και Ξάνθη 1-0, έχει νίκες
με Πανιώνιο 0-1, Παναθηναϊκό 0-2, ΑΕΚ 0-4, Λάρισα 1-2 και ισοπαλίες με ΠΑΟΚ 1-1,
Ατρόμητο 2-2, Ηρακλή 0-0, Πανσερραϊκό 2-2 και Εργοτέλη 0-0.
 
 
Μπέος: «Ψάχνω ήδη τη διάδοχη κατάσταση»
 
 Θέμα χρόνου μπορεί να θεωρείται η αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό τονίζει ο ίδιος με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ως απάντηση στην ανακοίνωση της λέσχης φίλων «Athens Fans» οι οποίοι θεωρούν λάθος την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη.
«Σας δίνω όμως το λόγο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω. Ήδη ψάχνω τη διάδοχη κατάσταση γιατί σιχάθηκα κάτι γλοιώδεις τύπους σαν και εσάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος και ζητά «συγγνώμη από όλους τους αγνούς και υγιείς φιλάθλους» του Βόλου για την απόφασή του αυτή.
«Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η λέσχη ΑTHENS CLUB, γνωστή για την ανυπαρξία της, επειδή τους γνωρίζουμε, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει διοίκηση που παίρνει και υλοποιεί αυτή και μόνο αυτή όλες τις αποφάσεις, κάτι που εξασφαλίζει τη διοικητική ηρεμία στη λειτουργία της ομάδας.
Ευτυχώς για τους υγιείς φιλάθλους εδώ και τρία χρόνια, η σημερινή διοίκηση έχει βγάλει από το ημερολόγιο της δρομολόγια όπως Μυρίκη και Γραβιά. Σε σας τους 18 άπληστους που εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας επειδή σας έκανε το τραπέζι δύο φορές, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γυρίσει σελίδα.
Σας δίνω όμως το λόγο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω. Ήδη ψάχνω τη διάδοχη κατάσταση γιατί σιχάθηκα κάτι γλοιώδεις τύπους σαν και εσάς. Τότε να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθετε εκεί που σας αξίζει. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους αγνούς και υγιείς φιλάθλους για την απόφασή μου αυτή καθώς και για τις εξελίξεις που έρχονται», αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος.
 
Στην ανακοίνωση των «Αthens Fans», που είχε προηγηθεί χρονικά αναφερόταν μεταξύ άλλων τα εξής: «Όταν πριν από περίπου τρία χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος αναλάμβανε τα ηνία της αγαπημένης μας ομάδας, εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζαμε γιατί ξέραμε ότι τα πέτρινα χρόνια τελειώνουν. «Αχιλλέα να το ξέρεις, πως την άνοδο εσύ θα μας τη φέρεις», τραγουδούσαμε από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση της ομάδας, το καλοκαίρι του 2008.
Ως άνθρωπος που έχει φάει το χώρο του ποδοσφαίρου με το κουτάλι, ο Αχιλλέας Μπέος κατάλαβε ότι για να υλοποιηθεί ο στόχος της επανόδου στην Α’ Εθνική, χρειαζόταν το χτίσιμο μιας ομάδας με τα κατάλληλα υλικά αλλά και τον κατάλληλο αρχιτέκτονα. Ανέθεσε λοιπόν το έργο αυτό στον Σάκη Τσιώλη. Και δικαιώθηκε. Μέσα σε ενάμιση χρόνο, ο Σάκης Τσιώλης πέτυχε ένα θαύμα: Η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην 74χρονη ιστορία της, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της Α’ Εθνικής και ταυτόχρονα στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας! Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, έχει πετύχει τεράστιες νίκες, έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε προχθές ότι ο πρόεδρός μας αποφάσισε να αγνοήσει αυτόν τον κανόνα και να οδηγήσει στην έξοδο τον, κατά γενική ομολογία, κορυφαίο Έλληνα προπονητή των τελευταίων χρόνων. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την απόφαση αυτή. Αδυνατούμε να βρούμε έναν ισχυρό λόγο που θα μας πείσει ότι αυτή η κίνηση ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.
Στον Αχιλλέα Μπέο είμαστε ευγνώμονες. Κανείς δεν παραβλέπει ότι αυτός έθεσε τις βάσεις για τις επιτυχίες μας. Και κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι αυτός και μόνο που λαμβάνει τις αποφάσεις. Αλλά κι εμείς οι οπαδοί της ομάδας είναι αυτονόητο ότι θα λέμε τη γνώμη μας, για όλα τα σημαντικά θέματα που την αφορούν.
Σήμερα, λέμε ευθέως: Η απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη ήταν κραυγαλέο λάθος. Όσα προβλήματα και να υπήρχαν, το δίδυμο «πρόεδρος Μπέος – προπονητής Τσιώλης» δεν έπρεπε να σπάσει με τίποτα. Και πάντως, όχι πριν από τη λήξη μιας περιόδου, γεμάτης από επιτυχίες. Αυτή η ομάδα, αγωνιστικά, είναι δημιούργημα του Τσιώλη. Οι όποιες επιτυχίες της μέχρι τη λήξη της σεζόν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, σ’ αυτόν θα οφείλονται. Ελπίζουμε να μην καταγραφούν και κάποιες αποτυχίες, εξ αιτίας της απουσίας του.
Ευγνώμονες είμαστε και στον Σάκη Τσιώλη. Η τεράστια συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας, η προσωπικότητά του, το ήθος και το ύφος του, έκαναν όλο τον κόσμο του Βόλου να τον αγαπήσει. Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία, όπου κι αν βρεθεί αύριο. Και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Δεν του λέμε «αντίο». Του λέμε «στο επανειδείν».
Τον διάδοχό του Μάκη Κατσαβάκη τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να κρατήσει τον πήχη της ομάδας τόσο ψηλά, όσο κατάφερε να τον ανεβάσει ο προκάτοχός του.
Τέλος, καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση στόχων, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα φάνταζαν άπιαστο όνειρο. Αν είχαμε χίλιους λόγους να είμαστε κοντά στην ομάδα μας, στα γήπεδα της Γραβιάς, της Σκύδρας, της Γρατινής και της Μυρίκης, έχουμε πολλαπλάσιους να είμαστε δίπλα της, ένα βήμα πριν από τον τελικό του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη.
 
ΒΟΛΑΡΑ στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα, ΒΟΛΑΡΑ παντού και πάντα!»
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου