ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόστισε ο παρορμητισμός μας»

κόστισε-ο-παρορμητισμός-μας-429052

Με ανακοίνωσή του από τον ιστότοπο της ΠΑΕ ο Σάκης Τσιώλης ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, τον κόσμο και τους παίκτες και τόνισε ότι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι μαζί τους, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει και για τους λόγους του διαζυγίου στον Sentra.
Στην ανακοίνωσή του ο Σάκης Τσιώλης ανέφερε: "Μετά τη λύση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ήθελα να απευθύνω τρία μεγάλα ευχαριστώ:
Πρώτον, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μπέο και τη διοίκηση της ΠΑΕ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι τεχνικός της ιστορικής ομάδας που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.
Δεύτερον, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έτσι κι αλλιώς παραμένουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.
Τρίτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα ήθελα να απευθύνω στον κόσμο του Βόλου για τις εκπληκτικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και κυρίως για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
 Όσον αφορά αυτό που ανέφερε σωστά ενοχλημένος ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου, ότι ακούστηκαν διάφορα σενάρια περί δήθεν οφειλών προς το πρόσωπό μου από την προηγούμενη χρονιά, θα ήθελα να τονίσω πως ουδέποτε είπα εγώ ο ίδιος οπουδήποτε ότι η ΠΑΕ μού οφείλει χρήματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο, διότι αποτέλεσε αποκλειστικά δική μου επιλογή να χαρίσω το πριμ ανόδου στην ομάδα. Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω πως για τον εαυτό μου μιλάω μόνο εγώ και κανείς άλλος.
Φεύγοντας από την ομάδα, τόνισα στους ποδοσφαιριστές πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είμαι μαζί τους (όσον αφορά στις προτάσεις που ακούγονται ότι δήθεν τώρα πηγαίνω σε άλλες ομάδες). Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο να μείνει ενωμένος, να ενισχύει και να στηρίζει τον πρόεδρο που έχει δημιουργήσει όλο αυτό το οικοδόμημα, τους ποδοσφαιριστές και το νέο προπονητή της ομάδας, τον οποίο εκτιμάω ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τις δυνατότητες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τους μεγάλους στόχους που βρίσκονται πλέον μπροστά του. Και θα χαρώ και θα πιστωθώ τις επιτυχίες που θα έρθουν μέχρι το τέλος, γιατί αποτελούν το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της μεγάλης, ερυθρόλευκης οικογένειας, που εκφράζεται μέσα από μία πανέμορφη πόλη με τεράστια δυναμική. Σας ευχαριστώ όλους, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου».
Στις δηλώσεις του στον Sentra ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης απέδωσε το διαζύγιο στην κακή στιγμή και το εστίασε στον παρορμητισμό του ιδίου και του Αχιλλέα Μπέου.
Τόνισε δε ότι έχει πρόταση από τέσσερις ομάδες, στις οποίες θα απαντήσει ως τα μέσα Μαρτίου, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν θα εργαστεί σε άλλη ομάδα ως το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά μίλησε:
Για τους λόγους του διαζυγίου: «Ήταν πολύ καλή συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Είχαμε κοινούς στόχους, τους πετύχαμε. Ήταν μια κακή στιγμή μετά το ματς με Ηρακλή. Είμαστε και οι δυο παρορμητικοί κι εγώ και πρόεδρος και δημιουργήθηκε το χάσμα και δεν ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μεγάλες εντάσεις και ήταν συνεχόμενες. Εμείς κάναμε την υπέρβαση και ήμασταν σε ένταση. Θα πω μόνο ότι ήταν μια κακιά στιγμή, δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».
 
Για τον απολογισμό του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου: «Έφυγα γεμάτος, πλούσιος από συναισθήματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και όλης της πόλης γενικότερα. Ήθελα πάρα πολύ να τελειώσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως αυτή η αγάπη του κόσμου μετριάζει την πικρία μου».
 
 
Για το μέλλον του: «Υπάρχουν τέσσερις  προτάσεις επίσημες και με τιμούν και μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Εγώ θα είμαι με τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δέθηκα και ταυτίστηκα. Νοερά θα τελειώσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Δεν θέλω να πω ποιοι μου έχουν κάνει πρόταση επειδή οι συνάδελφοι δουλεύουν στις ομάδες ακόμα. Θα βγει ίσως σύντομα από τις ομάδες… Θα δεχτώ προτάσεις ως τη Δευτέρα και ως τα μέσα Μαρτίου θα τους απαντήσω».
 
Για το ποια ομάδα θα μπει στα πλέι οφ: «Είναι λίγες οι αγωνιστικές. Ακόμα και η Κέρκυρα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Έχει πολύ καλή ομάδα και με Τεννέ και Μπάντοβιτς έχει σταθερή πορεία. Όμως δικαιωματικά ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παίξει πολύ καλή μπάλα κι αξίζει και το εισπράττω κι από τον κόσμο. Η Καβάλα έχει ονόματα και καλό ρόστερ, όμως οι ισορροπίες είναι ρευστές. Όλα γίνονται».
 
Για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν: «Όπως φαίνεται ο Πανσερραϊκός μόνο με μεγάλο θαύμα θα σωθεί. Η Λάρισα έχει μια τελευταία ευκαιρία με τον Άρη. Αν καταφέρει ίσως σωθεί με απαραίτητη προϋπόθεση να πάρει τα ματς εντός και να πάει στη Νέα Σμύρνη να τα παίξει όλα για όλα. Ο Αστέρας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, ο Μήτρογλου είναι βαρόμετρο για τον Πανιώνιο που δείχνει να ξεφεύγει από την Τρίπολη».
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου