ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μειώθηκαν τα προβλήματα ενόψει Γιαννιτσών

μειώθηκαν-τα-προβλήματα-ενόψει-γιανν-430958

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την χθεσινή προπόνηση για τον Βέλικο Ντόβενταν. Οι Ματίας Ολιβερ και Περικλής Μπουσινάκης γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεσή του για το αυριανό (3 μ.μ.) ντέρμπι της FootballLeague 2 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ χθες αργά το απόγευμα έφτασε στο Βόλο ο Παναγιώτης Πετράς, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του.
Ετσι ο Βέλικο Ντόβενταν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά από την άλλη όμως, είναι στην κρίση του κατά πόσο οι Ολιβερ, Μπουσινάκης και Πετράς είναι απολύτως έτοιμοι να συμπεριληφθούν στα αρχικά του πλάνα, λόγω της αγωνιστικής τους απραξίας.
Ο Ολιβερ συνεχίζει και νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο δεν φαίνονται ικανές να τον κρατήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Περικλής Μπουσινάκης χθες έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί το παραμικρό και έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δικέφαλο. Το θέμα που τίθεται και για τον Αργεντίνο και για τον Βολιώτη είναι κατά πόσο είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες.
Οσον αφορά στον Πετρά έχει να προπονηθεί από την Δευτέρα, αφού αμέσως μετά το παιχνίδι με την Κρανούλα αναχώρησε αεροπορικώς για την Κρήτη όπου παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Σήμερα θα τον δει για πρώτη φορά να προπονείται ο Βέλικο Ντόβενταν και είναι και πάλι αυτός που θα κρίνει την κατάσταση του παίκτη. Πάντως οι επιστροφές και των τριών αυτών ποδοσφαιριστών αναμφίβολα του δίνουν την πολυτέλεια των επιπλέον λύσεων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το παιχνίδι στην Κρανούλα επιστρέφουν επίσης ο Μαϊστρέλλης που εξέτισε την ποινή του και ο Σωτρίνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο.
Εν τω μεταξύ χθες στην προπόνηση δεν μετείχε στο δίτερμα για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Τσάγγαρης, που νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση. Αυτό όμως έγινε μόνο για να προφυλαχτεί ο ποδοσφαιριστής και δεν τίθεται κανένα θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα.
Το σημερινό πρωινό χαλάρωμα των κυανολεύκων θα γίνει υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Στράτου Γιδόπουλου, που βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Βόλο και θα ακολουθήσει σήμερα την αποστολή στα Γιαννιτσά. Ο Βέλικο Ντόβενταν μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Νομό Πέλλας.
Το αυριανό παιχνίδι θεωρείται κομβικό για την συνέχεια τόσο για τη φιλοξενούμενη Νίκη Βόλου, όσο και για την γηπεδούχο ομάδα, Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η Αναγέννηση βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς διαφορά από τους κυανόλευκους, που θέλουν με διπλό να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και στο δρόμο των επιτυχιών. Για τους φιλοξενούμενους είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, αφού προέρχονται από ήττα στην Κρανούλα, ενώ για τους φιλοξενούμενους έχει προηγηθεί ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών. Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα η Αναγέννηση πέρασε με διπλό από την Ζάκυνθο, αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη τετράδα αντί της Νίκης και ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της.
Η Νίκη θα έχει στο πλευρό της και τους οργανωμένους φιλάθλους της που πραγματοποιούν εκδρομή. Παράλληλα ενθουσιασμός επικρατεί και στον κόσμο των Γιαννιτσών που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου