ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πισίνα τα παιδιά του πόλο

στην-πισίνα-τα-παιδιά-του-πόλο-457132

Στην πισίνα του Κλειστού Κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» ρίχνονται σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή οι ομάδες παίδων του ΟΥΚ, του ΟΕΑ-ΝΑΒ αλλά και του ΝΟΒΑ, διεκδικώντας μαζί με τις ομάδες της Λαμίας, Αναγέννηση, Νηρέα και Πρωτέα, την πρόκριση στη Β’ Φάση του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Οι έξι ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος με την πρώτη «ναυμαχία» να δίνεται σήμερα στις 6.30 μ.μ. όπου η Αναγέννηση Λαμίας κοντράρεται με τον ΟΥΚ. Μία ώρα μετά επίσης σήμερα ο ΟΕΑ/ΝΑΒ παίζει με τον Πρωτέα Λαμίας, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα διεξαχθεί και η τελευταία αναμέτρηση για σήμερα με το ζευγάρι Νηρέας- ΝΟΒΑ.

Για την ομάδα του ΟΥΚ προπονητές είναι οι Γιώργος Ντόνας Γιώργος και Θωμάς Μεφσούτ, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι πολίστες: Μάνος Πάκος, Νίκος Ιωάννου, Χρήστος Χατζόπουλος, Δημήτρης Τσιανάκας, Αναστάσης Καλιτζαίος, Κων/νος Καραΐσκος, Ευάγγελος Τσιμπογιάννης, Χρήστος Ξηρός, Δημήτρης Χαμίτης, Δημήτρης Κιουλαφλής, Στέργιος Παπαγιάννης, Χρήστος Μανώλης, Αλέξανδρος Κυριαζής, Σπύρος Αλεξίου, Νίκος Χατζηαποστόλου, Γιάννης Δίπλας, Νίκος Αχλαδιώτης, Μηνάς Νικηφορίδης, Πέτρος Παπαδόπουλος, Χάρης Τζαμπάζης, Παναγιώτης Λιβογιάννης, Γιώργος Γαλάνης και Γιάννης Σταθόπουλος.

Στην ομάδα του ΝΟΒΑ προπονητής είναι ο Βασίλης Αλαμπάνος με αθλητές τους: Θωμά Τσαμπήρα, Παντελή Βαλιάντζα, Φώτη Φιλίππου, Γεώργιο Μίλτο, Αλάξανδρο Κούρτη, Αριστοτέλη Διαμάντη, Θανάση Τσιάμη, Νίκο Χούσιο, Χάρη Παγωνίδη, Γεώργιο Τσιντικίδη και Αποστόλη Τζιάνη.

Τέλος για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ ο προπονητής Δημήτρης Κόφφας θα μπορεί να υπολογίζει στους: Λευτέρη Μπαρμπάκου, Αριστοτέλη Κουμπουρλή, Γιώργο Ζάχαρη, Χρυσόστομο Τασιό, Χάρη Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Βασίλη Τσουμπέκο, Νίκο Καιμπαλίδη, Γιάννη Κούτνα, Χρήστο Γρηγοριάδη, Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου, Ορέστη Σκυργιάννη, Γιώργο Κορωναίο, Φοίβο Πουρναρόπουλο και Ηλία Μαλαμούση.

Στην πρώτη προκριματική φάση μετέχουν συνολικά 51 σωματεία για γεννηθέντες το 1997-2000. Στην επόμενη φάση (28-30 Απριλίου), προκρίνονται συνολικά 24 ομάδες. Οι τρεις πρώτες από τους Ομίλους 1, 2, 3, 4 και οι δύο πρώτες από τους Ομίλους 5, 6, 7, 8, 9, 10.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον 10ο όμιλο

Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος»

Σήμερα

1η αγωνιστική

6.30μ.μ. Αναγέννηση Λαμία – ΟΥΚ

7.30μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ – Πρωτέας Λαμίας

8.30μ.μ. Νηρέας Λαμίας -ΝΟΒΑ

Αύριο

2η αγωνιστική

10π.μ. ΟΥΚ – Πρωτέας

11π.μ. ΝΟΒΑ – ΟΕΑ/ΝΑΒ

12μ. Αναγέννηση Λαμίας – Νηρέας

3η αγωνιστική

5μ.μ. Πρωτέας – ΝΟΒΑ

6μ.μ. Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ

7μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ – Αναγέννηση Λαμίας

Κυριακή

4η αγωνιστική

9π.μ. ΟΥΚ – ΝΟΒΑ

10π.μ. Αναγέννηση – Πρωτέας

11π.μ. Νηρέας – ΟΕΑ / ΝΑΒ

5η αγωνιστική

5.30μ.μ. ΝΟΒΑ – Αναγέννηση Λαμίας

6.30μ.μ. Πρωτέας – Λαμίας

7.30μ.μ. ΟΕΑ / ΝΑΒ – ΟΥΚ

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου