ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ετοιμότητα… για συνέχεια στο σερί

σε-ετοιμότητα-για-συνέχεια-στο-σερί-426462

Σε ετοιμότητα για να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 4ο ματς εκτός έδρας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που την Κυριακή αγωνίζεται στη Λάρισα αλλά βλέπει το ματς χωρίς άγχος και όχι ως ντέρμπι αφού γνωρίζει πως μόνο οι αντίπαλοι καίγονται για να ανανεώσουν τις όποιες ελπίδες για την σωτηρία τους.
 Ο Ολυμπιακός χωρίς συμπαράσταση του κόσμου – όπως έγινε και στις δυο προηγούμενες μεγάλες νίκες έκτος έδρας στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – κρατάει χαμηλούς τόνους, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου και πάει στη Λάρισα με 28 βαθμούς θέλοντας άλλες δυο νίκες για οριστική παραμονή που είναι πρώτος στόχος …
Ο Ολυμπιακός που στο β΄ γύρο δεν έχει γνωρίσει ήττα μακριά από το Βόλο κι έχει να χάσει από τις 5/12/10 στην Ξάνθη, ενώ εκτός του αρχικού στόχου των 34 βαθμών τώρα βρίσκεται στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ και η όρεξη για συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου έχει ανοίξει με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν τρίποντο στο κυριακάτικο παραδοσιακό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο νέο «AEL FC Arena» στις 5.15 μ.μ.
Ο Ολυμπιακός άλλωστε εκτός έδρας τελευταία έχει πετύχει τις μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μια ισοπαλία στην Κρήτη που μαζί με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ανεβάζουν το ηθικό και την ψυχολογία στα ύψη…
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος πως ξέρει και παίρνει αποτελέσματα μακριά από το Πανθεσσαλικό, καθώς εκτός έδρας σε δέκα παιχνίδια έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες (από Ολυμπιακό και Ξάνθη).
Οι Λαρισαίοι από την πλευρά τους διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 26 γκολ παθητικό, ενώ εντός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν πολλές και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις και την Κυριακή η μόνη απουσία είναι αυτή του Ηλία Σολάκη που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.
Στο παιχνίδι με τη Λάρισα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Κριστιάν Νέμεθ, αναμένεται να είναι στην 18αδα για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ, ενώ έτοιμος είναι και ο Νίκος Ψυχογιός.
Ενώ χθες στην προπόνηση του Ολυμπιακός βρέθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα στο Πανθεσσαλικό αναμένεται η μεγάλη παρουσία του κόσμου που θα λείπει από τη Λάρισα ελπίζοντας όμως σε παρόμοια πανηγύρια με αυτά που ακολούθησαν μετά τις νίκες στο ΟΑΚΑ.
 Να αποφύγουν το ταξίδι στην Λάρισα κάλεσε από την αρχή της εβδομάδας τους οπαδούς της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος κάλεσε τους φιλάθλους του να μην δώσουν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να «παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους πρόκληση»…
 
Ανακοίνωση των Austrian Boys
 
Σε ανακοίνωση των Austrian Boys αναφέρονται τα εξής: “Πώς τα φέρνει έτσι η άτιμη η ζωή; Άλλοι πάνε από εδώ, άλλοι πάνε από εκεί και άλλοι με τη μία στη… Β’ Εθνική! Ο λόγος για τους βυσσινί της Θεσσαλίας, που από τις αρχές του χρόνου παίρνουν δόσεις ζωής κάθε αγωνιστική, αλλά τους έφερε η μοίρα αυτή την Κυριακή να έχουν αντίπαλο τους ερυθρόλευκους τους Βόλου, το καμάρι και αφεντικό της Θεσσαλίας. Αυτή την Κυριακή καλούνται οι παίχτες μας να καθορίσουν τη 2η ομάδα που θα κλείσει φέτος θέση για το τρένο της Β’ Εθνικής. Τα ηνία του θεσσαλικού ποδοσφαίρου επιστρέφουν στην πόλη που δίδαξε το ποδόσφαιρο: στο Βόλο. Καλούμαστε λοιπόν όλοι μας να δώσουμε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδος μας, σημερα Παρασκευή 17:00 στο Πανθεσσαλικό, για να αφήσουμε την αυστριακή θετική ενέργεια μας πάνω στους παιχταράδες μας, πριν την επίσκεψη τους στο «Μαντρι Γαλ», για να τους δώσουμε φτερά ώστε να γυρίσουν νικητές και ήρωες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Τέλος καλούμε όλους τους οργανωμένους και μη φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, την Κυριακή κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Νομό Λάρισας, να συνοδεύσουμε όλοι μαζί την αποστολή ως τα όρια του νομού μας…”
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου