ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αξιζε κάτι περισσότερο ο Βόλος 2004

αξιζε-κάτι-περισσότερο-ο-βόλος-2004-730540

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκε με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, από τις Νεφέλες Πιερίας, με 2-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι έγινε, παρουσία πολλών φιλάθλων του αθλήματος στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου, με το πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο και τις Βολιώτισσες να έχουν καλές ευκαιρίες, με Γάτσιου και Κέκου. Ωστόσο, το σκορ δεν άνοιξε, με τις ομάδες να αποχωρούν για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ισόπαλες με 0-0.
Η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ της Βέτσικα, στο 50’, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Βήκα.

Οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 1-1, με κοντινό πλασέ της Καραγιαννίδου στο 56’, έπειτα από αναμπουμπούλα που προκλήθηκε στην άμυνα της ομάδας τους Βόλου. Το τελικό 2-1 για τις Νεφέλες διαμόρφωσε η Αργυροπούλου εκ νέου με κοντινό πλασέ στο 72’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Οι Βολιώτισσες μετά το δεύτερο τέρμα έχασαν πολλές ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι σε σουτ-κεραυνό που εξαπέλυσε η Ανδρέου, στο 83’. Η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη έχει πολλά παράπονα από τη διαιτητή Φραντζή, του συνδέσμου Φθιώτιδας, για τις αποφάσεις της, διαμαρτυρόμενη μεταξύ άλλων για φάουλ πάνω στην τερματοφύλακα Μιχαλακάκη κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας των Νεφελών.

Σημειώνεται ότι στο 35’ τραυματίστηκε για την ομάδα της Πιερίας η Παπάζογλου, η οποία για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΒΟΛΟΣ 2004: Μιχαλακάκη, Τσελίκα, Βαϊνοπούλου (46’ Νικάκη), Αβντόλι, Κέκου, Νεννέ, Γάτσιου (67’ Πούλιου), Γρηγοριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα, Κομνιώτη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου