ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς άγχος στη Λάρισα

χωρίς-άγχος-στη-λάρισα-426462

Χωρίς άγχος, χωρίς συμπαράσταση του κόσμου, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους, αλλά και με ανεβασμένη ψυχολογία θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στην ΑΕΛ, θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός που στο β΄ γύρο δεν έχει γνωρίσει ήττα μακριά από το Βόλο κι έχει να χάσει από τις 5/12/10 στην Ξάνθη αισιοδοξεί πως μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στη Λάρισα απέναντι σε μια ομάδα που έχει το άγχος και την ανάγκη βαθμών για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ως γνωστόν την Κυριακή δεν θα υπάρξουν οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο γήπεδο της Λάρισας, αλλά στα υπέρ του Ολυμπιακού είναι η καλή ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη του 2011 στο Βόλο και επίσης τα πρώτα ερυθρόλευκα γκολ των ερυθρόλευκων στο Βόλο στο β΄ γύρο…

Όμως εκτός έδρας τελευταία έχει πετύχει τις μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μια ισοπαλία στην Κρήτη.

Η νίκη της περασμένης Κυριακής ανεβάζει τους ερυθρόλευκους πριν το θεσσαλικό ντέρμπι

και με 28 βαθμούς πλέον επιτεύχθηκε η… μισή παραμονή, αφού πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός Βόλου θα κινδυνεύσει. Αντιθέτως βρίσκεται στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ και η όρεξη για συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου έχει ανοίξει και όλοι θέλουν να κερδίσουν και το κυριακάτικο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο «AEL FC Arena» στις 5.15 μ.μ.

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Κριστιάν Νέμεθ που σκόραρε χθες, ενώ αναμένεται να είναι στην 18αδα για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ, που δείχνει να προσαρμόζεται, αν και ακόμη δεν δείχνει 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον Αργεντινό επιθετικό, όπως και από τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ικανός να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Επίσης ο Χαβιέ Ουμπίντες αναμένεται να παρουσιαστεί πιο έτοιμος, απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

Τα «πρώτα» του Νέμεθ

Τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε, έστω και σε φιλικό, ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο φιλικό με την ομάδα Νέων. Ο Ούγγρος επιθετικός δείχνει κάθε μέρα να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Νέμεθ πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα των «μεγάλων», ενώ το τρίτο το πέτυχε ο Ακόστα. Αξιοσημείωτο είναι πως στις εξέδρες βρέθηκαν περίπου 400 φίλοι της ομάδας για να παρακολουθήσουν το φιλικό.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου: Ρόκα, Ψυχογιός, Ρόκας, Τομάς, Γκότοβος, Μπερτόλντι, Ακόστα, Νέμεθ, Αναστασίου, Ζιγκερίδης, Ροντρίγκεζ.

 

«Μην πάτε στη Λάρισα»

Να αποφύγουν το ταξίδι στην Λάρισα κάλεσε τους οπαδούς της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος κάλεσε τους φιλάθλους του να μην δώσουν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να «παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους πρόκριση»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων Λάρισας -Ολυμπιακού Βόλου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους προκλήσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους αγώνες κάθε σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος δίνει αγώνα επιβίωσης και για αυτό το λόγο μην απαντάτε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συστήνει επίσης στους φιλάθλους της ομάδας να μη ταξιδέψουν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Λάρισα για το συγκεκριμένο αγώνα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου