ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να γίνει πράξη… το αυτονόητο

να-γίνει-πράξη-το-αυτονόητο-429052

Το να ζήσει κάποιος από κοντά τη στιγμή πρόκρισης της ομάδας του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά είναι σίγουρα κάτι μοναδικό και αυτονόητο, γι’ αυτό όλος ο κόσμος πρέπει να δώσει το παρών τη στιγμή της πρόκρισης…

Στις 16 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ατρόμητο (πρώτο ματς 2/3) ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτό πρέπει να γίνει με γεμάτο το γήπεδο…

“Από σήμερα μέχρι τότε όλοι πρέπει να έχουμε ως πρώτο θέμα αυτό το ματς… και μετά τον τελικό “ είπε χθες ο Αχιλλέας Μπέος στη συνάντησή του με τους φορείς, όπου συζητήθηκε το θέμα της καλύτερης οργάνωσης αυτής της ιστορικής αθλητική στιγμής για το Βόλο και τον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση με τους φορείς έγινε στο Forum και το «παρών» έδωσαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Νατάσσα Οικονόμου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Τσαμπαρδούκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Στάθης Πλαστάρας, ο έφορος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Κεντρικής Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιώργος Βαρούτσικος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κώστας Θεοδώρου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, από τους παλαίμαχους ο Τάκης Συνετόπουλος, οι πρόεδροι των οργανωμένων συνδέσμων και φίλαθλοι της ερυθρόλευκης ομάδας.

Όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν την άποψη πως το κύπελλο και η πρόκληση είναι η μοναδική ευκαιρία ώστε η πόλη να βοηθήσει την ομάδα που την εκπροσωπεί σε υψηλό επίπεδο.

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης: «Με μεγάλη χαρά παρακολουθούμε την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, περιμένοντας με ανυπομονησία τον αγώνα με τον Ατρόμητο για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Είναι αυτονόητο ότι το Πανθεσσαλικό θα γεμίσει και εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε εσάς, πρόεδρε, στους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδος» ανέφερε ο Δήμαρχος, που στη συνέχεια αποχώρησε λόγω υποχρεώσεων.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αχ. Μπέος επεσήμανε: «Η συνάντηση αυτή γίνεται με στόχο να κάνει γνωστό η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου τις προθέσεις της για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα με τον Ατρόμητο στις 16 Μαρτίου. Παρουσιάζεται η μοναδική ευκαιρία για να πάει η ομάδα μας για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, να γράψει ιστορία και ο Βόλος να δείξει ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διεκδικεί δικαίως κομμάτι στη Σούπερ Λιγκ και στις διακρίσεις. Είναι υποχρέωση του Δήμου Βόλου να αγοράσει εισιτήρια που θα δοθούν στα παιδιά, ενώ η ΠΑΕ θα δώσει εισιτήρια σε ανέργους. Για την Ε.Π.Σ.Θ., περιμένουμε ανάλογη ανταπόκριση όπως όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αγόρασε εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής ομάδος πέρυσι. Όλοι οι θεσμικοί φορείς οφείλουν να συμμετάσχουν, παρακινώντας ο ένας τον άλλον. Για ένα μήνα ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι θέμα συζήτησης στην πόλη. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έρθει στο Περιστέρι, με γεμάτο Πανθεσσαλικό, θα μπορέσουμε να το ανατρέψουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Είναι μοναδική ευκαιρία να δείξει ότι ο Βόλος σε όλη την Ελλάδα έχει δυναμική και φιλάθλους. Μπορούν οι τράπεζες για παράδειγμα να πάρουν εισιτήρια, οι οργανωμένοι να γυρίσουν από μαγαζί σε μαγαζί και να παρακινήσουν τον κόσμο, οι μεγάλες επιχειρήσεις να κάνουν εισιτήρια δώρο στους εργαζομένους τους. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5, 10 και 15 ευρώ για να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό».

Επίσης ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του ΕΑΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ντρέπεται για την εικόνα που συνάντησε χθες και ανέφερε ότι την επόμενη Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον κ. Σκοτινιώτη, λέγοντας ακόμη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον είναι ο ίδιος στη διοίκηση, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επόμενες εκλογές, στηρίζοντας συγκεκριμένα άτομα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο φορείς, με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. να μιλά για υποχρέωση όλων να γεμίσει το Στάδιο, ενώ ο Γ. Καλτσογιάννης εξέφρασε την άποψη ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου με την αγορά εισιτηρίων.

Ο κ. Τσαμπαρδούκας διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο θα κάνει το παν στην κοινή προσπάθεια να γεμίσει το Στάδιο, κάτι που επανέλαβε και ο κ. Πλαστάρας, ενώ στο ίδιο μήκος μιλώντας και για το καλό της πόλης κινήθηκαν και οι κ.κ. Θεοδώρου, Βαρούτσικος.

Στη συνέχεια μίλησαν οι πρόεδροι των τριών συνδέσμων ΣΦΟΒ Χρ. Τσιτσιρίγγγος, Austrian Boys Βαγγέλης Σιώρος, Vatos Locos Θοδωρής Νικολόπουλος, αλλά και ο Μέμος Παρίσσης, μιλώντας για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης στις 16 Μαρτίου, έδωσαν υπόσχεση για το καλύτερο δυνατόν από την πλευρά τους όσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέληξε λέγοντας πως στις 18/2 θα γίνει συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ θα σταλεί σε όλους τους φορείς η σχετική επιστολή από τον ίδιο, και τα εισιτήρια θα διατίθενται από 22 Φεβρουαρίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου