ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για την πρώτη σέντρα

στην-τελική-ευθεία-για-την-πρώτη-σέντρ-731214

Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα είναι το πρώτο επίσημο ματς για την ΠΑΕ Βόλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να αντιμετωπίζει στον Βόλο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Στην ΠΑΕ Βόλος περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος αλλά από τη στιγμή που ορίστηκε ματς Κυπέλλου για την Τρίτη (30/10), θεωρείται σίγουρο πως στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί (27/10) στις 4 μ.μ. στη Νεάπολη περιμένοντας να δει αν το ματς θα είναι και τηλεοπτικό.

Έτσι η ΠΑΕ Βόλος με 14 φιλικά ματς, μια πρόκριση και μια νίκη σε ματς ομίλου του Κυπέλλου μπαίνει στην τελική ευθεία για την επίσημη σέντρα στις 27 Οκτωβρίου ενώ μετά το ματς της πρεμιέρας η ΠΑΕ Βόλος θα έχει ματς εκτός έδρας για το Κύπελλο (30/10) παίζοντας στη Λαμία, ενώ τα ματς του ομίλου θα ολοκληρωθούν (4-5-6/12) με το μεγάλο παιχνίδι στον Βόλο με την ΑΕΚ.

Χθες η ΕΠΟ όρισε τα ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας που στον 2ο όμιλο την Τρίτη (30/10 και 19:30) θα παίξουν Λαμία – ΝΠΣ ΠΑΕ Βόλος και την Τετάρτη (31/10) στις 15:00 Απόλλων Λάρισας – ΑΕΚ.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Χουάν Φεράντο μετά το μοναδικό ματς τον Οκτώβριο με ΑΕ Καραϊσκάκης, τον Νοέμβριο θα παίξει τουλάχιστον 5 ματς (αν δεν υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική) και θα αγωνιστεί στη Δράμα με τη Δόξα, στον Βόλο με Καλαμαριά, στα Χανιά με Κισσαμικό, θα υποδεχτεί Εργοτέλη και θα παίξει στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΠΑΕ Βόλος στο πρωτάθλημα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Βόλος-Καραϊσκάκης

2η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Βόλος

3η αγωνιστική : Βόλος-Απόλλων Πόντου

4η αγωνιστική: ΑΟΧ Κισσαμικός-Βόλος

5η αγωνιστική: Βόλος-Εργοτέλης

6η αγωνιστική : Τρίκαλα-Βόλος

7η αγωνιστική: Σπάρτη-Βόλος

8η αγωνιστική: Βόλος-Πλατανιάς

9η αγωνιστική : Ηρόδοτος-Βόλος

10η αγωνιστική : ΒόλοςΚέρκυρα

11η αγωνιστική: Αιγινιακός-Βόλος

12η αγωνιστική : Βόλος-Παναχαϊκή

13η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας-Βόλος

14η αγωνιστική: Βόλος-Ηρακλής

15η αγωνιστική : Βόλος-Αήττητος Σπάτων

*Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου