ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος είναι η δεύτερη νίκη

στόχος-είναι-η-δεύτερη-νίκη-731238

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τον ΑΟ Σελλάνων υποδέχεται σήμερα στις 16.00 ο ΓΣ Αλμυρού στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Ο Γ.Σ Αλμυρού είναι αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «κυανόλευκους» να μετρούν όμως μία μόνο νίκη στο γήπεδό τους (2-1 με Αναγέννηση Καρδίτσας), μία ισοπαλία 0-0 στην Άμφισσα με τον Φωκικό και επίσης μια ισοπαλία έδρας την περασμένη Κυριακή (1-1 με Νεοκαισάρεια).

Σήμερα ο ΓΣΑ θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, έχοντας πάντως απέναντι του μια δυνατή ομάδα καθώς ο ΑΟ Σελλάνων είναι επίσης αήττητος με δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Πέρσι, ο Αλμυρός δεν κατάφερε να νικήσει σε κανένα από τα δύο ματς τον Α.Ο. Σελλάνων χάνοντας με 1-0 στο Προάστιο (5/11/17:ΑΟ Σελλάνων –ΓΣΑ 1-0: 23’ Βουκομάνοβιτς) και έμεινε στο 1-1 στον Αλμυρό. 17/2/18:ΓΣΑ – ΑΟ Σελλάνων 1-1: 87’Κοντοβάς-60’Κοντός).

Ο προπονητής του ΓΣΑ Στέλιος Αρσένος δεν θα έχει στη διάθεσή δύο σημαντικούς παίκτες τον στρατευμένο Γιώργο Ναουμίδη και τον Παναγιώτη Κοντοβά που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Στέλιου Αρσένου που καλούνται σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας να «ρεφάρουν» την προηγούμενη απώλεια είναι οι Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Χατζής.

Η διοίκηση του ΓΣΑ περιμένει σήμερα ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας με τις εκδηλώσεις του στηρίζοντας την νέα προσπάθεια.

Την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Α.Ο. Σελλάνων στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» θα το διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Αχιλλέας Νίκζας και Χρήστος Καραγιάννης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Καραμπούλας, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Πιερίας.

Από το 2015 που βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Χρήστος Αγγελούλης έχει διευθύνει 23 παιχνίδια, ενώ αυτό είναι το πρώτο που θα «σφυρίξει» τον Αλμυρό. Φέτος ο Αγγελούλης σφύριξε στη νίκη του Θησέα (2-1) επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και πέρσι στον Βόλο στη νίκη του Ολυμπιακού (2-1) επί του ΑΟ Σελλάνων…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου