ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Θησέα ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο

με-θησέα-ο-ολυμπιακός-στο-βελεστίνο-731270

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πρώτο τοπικό ντέρμπι σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, δεύτερο για τον Θησέα, 4η νίκη θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», τη δεύτερη οι «πράσινοι» …αν και το ματς δεν γίνεται ούτε στον Βόλο, ούτε στην Αγριά!

Ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής θα αγωνιστεί σήμερα στις 4 μ.μ. στο Βελεστίνο που είναι έδρα του Θησέα θέλοντας να πετύχει το 4 στα 4 και να συνεχίσει να είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός για να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θα πάει στο Βελεστίνο γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα αλλά γνωρίζοντας και τον τρόπο να φτάσει στην τέταρτη νίκη δείχνοντας στο γήπεδο την ανωτερότητά του, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά τον αντίπαλο…που θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι στο σημερινό ματς θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου που όπως το περασμένο Σαββάτο έκανε «έδρα» τον Αλμυρό έτσι θέλει να γίνει και σήμερα στο Βελεστίνο.

Πριν το παιχνίδι στο Βελεστίνο με γηπεδούχο τον Θησέα από την ομάδα της Αγριάς θα δοθούν 100 εισιτήρια των 5 ευρώ στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου Βελεστίνου, τα οποία και θα διατεθούν από τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού. Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ, οι γυναίκες που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς θα πληρώσουν 5 ευρώ εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Να σημειωθεί ότι το ματς δεν θα είναι τηλεοπτικό και για τον λόγο ότι αναμένεται αρκετός κόσμος εκδόθηκαν 1.500 εισιτήρια…

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κορυφής αφού στη συνέχεια στην 5η αγωνιστική Σάββατο 27/10 θα υποδεχτεί τον ΑΟ Στυλίδας και μάλλον θα ξαναβρεθεί ως γηπεδούχος στον Αλμυρό για ένα ματς πριν από το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη όταν λογικά θα έχει παραδοθεί το Πανθεσσαλικό που θα είναι πάντως τότε (4/11), έδρα της Νίκης.

Ζητούμενο γενικότερα είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά του και να βλέπει όλα τα ματς με σοβαρότητα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου ολοκληρώθηκε χθες και προπονητής Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που εκτός αυτής βρίσκονται ο Σαχινίδης, ο Καμπλιώνης που είναι ανέτοιμοι… αλλά και οι Παλιούρας, Καναβός, Πατσής, Μαργαρίτης που έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη Κύπελλο.

Συγκεκριμένα η αποστολή απαρτίζεται από τους: Γιακουμή, Σάββα, Μπουτζίκο, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλο, Ναζίμ, Ρόκα, Σερτζίνιο, Λώττα, Ζγκούρη, Φλίγκο, Σκοπελίτη, Παπουτσογιαννόπουλο, Νόνη, Παπαϊωάννου, Κόλα, Ευθυμιάδη και Πορή.

Από την πλευρά του ο Θησέας στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι αμφίβολο αν θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο Κώστα Οικονόμου που είχε έναν τραυματισμό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Γαλανόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ όπως και ο Νίκος Υφαντής ενώ απών είναι και ο Γαρυφάλλου. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αποστόλης Σφάκας, ο οποίος έλειψε στο ματς στην Ιτέα και ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κουτσιρίμπας, Κεφαλάς, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Αγγελής, Παναγιώτου, Δημητριάδης, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κακάλιας, Βλάχος, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου και Διαμαντόπουλος.

Υπάρχει και προϊστορία

Ενώ αρκετοί παίκτες από τον Θησέα έπαιξαν και στον Ολυμπιακό (Πασχαλίδης, Βελετζάκος, Μαυρίδης, Χατζηκώστας, Ιωάννου, Ντινέζος, Παπαδήμος, ο σημερινός πρόεδρος Τάκης Αλιάτης κ.ά.), μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχουν συναντήσεις στην Δ΄ Εθνική της περιόδου 2005-06. Μάλιστα ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε (1-1 48΄Γεωργιάδης-1΄Καψάλης), ενώ ο Θησέας ως γηπεδούχος ήταν νικητής με 3-1 (2΄,26΄Λ.Κόρμπας, 34΄Ι.Βέργος-85΄πεν.Ν.Δενελάβας).Το 2007 πάντως στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός κέρδισε το Θησέα 5-2.

Στο σημερινό ματς θα είναι αντίπαλοι δύο αδέλφια. Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου του Ολυμπιακού και ο Χάρης Παπαϊωάννου του Θησέα.

Ανακοίνωση Austrian Βoys

Ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον Θησέα εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Κυριακή και ώρα 16:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Θησέα Αγριάς στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου! Όπως κάθε Κυριακή, το οπαδικό μας κίνημα θα είναι «παρών» δίπλα στην καψούρα του! Το club θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής έως τις 15:00, όταν θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το Βελεστίνο! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!».

Ο Πολυχρόνης διαιτητής

Την αναμέτρηση του Θησέα με τον Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί αύριο 21/10 στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου, θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Τελευταίες μέρες διάθεσης για τα εισιτήρια διαρκείας που συμφέρουν και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου