ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα και με σοβαρότητα

σε-ετοιμότητα-και-με-σοβαρότητα-731426

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ετοιμότητα και με σοβαρότητα περιμένει το αυριανό ματς ο Ολυμπιακός που για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής θα αγωνιστεί στο Βελεστίνο που είναι έδρα του Θησέα θέλοντας να πετύχει το 4 στα 4 και να συνεχίσει να είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός για να δώσει και αύριο συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θα πάει στο Βελεστίνο γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα αλλά γνωρίζοντας και τον τρόπο να φτάσει στην τέταρτη νίκη δείχνοντας στο γήπεδο την ανωτερότητά του.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, εφόσον ο Βασίλης Σαχινίδης και ο Αντώνης Καμπλιώνης είναι σε ετοιμότητα, αν και έχασαν προπονήσεις και η επιλογή τους για τη 18αδα του κυριακάτικου αγώνα είναι αποκλειστικά επιλογή της τεχνικής ηγεσίας, που μπορεί να θελήσει να τους προφυλάξει.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι στο αυριανό ματς θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου που όπως το περασμένο Σαββάτο έκανε «έδρα» τον Αλμυρό έτσι θέλει να γίνει και αύριο στο Βελεστίνο.

Στο αυριανό παιχνίδι με γηπεδούχο τον Θησέα από την ομάδα της Αγριάς θα δοθούν 100 εισιτήρια των 5 ευρώ στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου Βελεστίνου, τα οποία και θα διατεθούν από τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού. Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ, οι γυναίκες που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς θα πληρώσουν 5 ευρώ εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Να σημειωθεί ότι το ματς δεν θα είναι τηλεοπτικό και για τον λόγο ότι αναμένεται αρκετός κόσμος και εκδόθηκαν 1.500 εισιτήρια…

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κορυφής αφού στη συνέχεια στην 5η αγωνιστική Σάββατο 27/10 θα υποδεχτεί τον ΑΟ Στυλίδας και μάλλον θα ξαναβρεθεί ως γηπεδούχος στον Αλμυρό για ένα ματς πριν από το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη όταν λογικά θα έχει παραδοθεί το Πανθεσσαλικό που θα είναι πάντως τότε (4/11), έδρα της Νίκης.

Ζητούμενο γενικότερα είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά του και να βλέπει όλα τα ματς με σοβαρότητα.

Από την πλευρά του ο Θησέας στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι αμφίβολο αν θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο Κώστα Οικονόμου που είχε έναν τραυματισμό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Γαλανόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ όπως και ο Νίκος Υφαντής. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αποστόλης Σφάκας, ο οποίος έλειψε στο ματς στην Ιτέα.

Ο Πολυχρόνης διαιτητής

Την αναμέτρηση του Θησέα με τον Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί αύριο 21/10 στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου, θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Τελευταίες μέρες διάθεσης για τα εισιτήρια διαρκείας που συμφέρουν και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου