ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς άλλο φιλικό πάει στην πρεμιέρα η ΠΑΕ Βόλος

χωρίς-άλλο-φιλικό-πάει-στην-πρεμιέρα-η-732167

Χωρίς κάποιο άλλο φιλικό αλλά με απόλυτη ετοιμότητα και πληρότητα βαδίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League η ΠΑΕ Βόλος. Στην τελική ευθεία για την έναρξη η ΠΑΕ Βόλος με 14 φιλικά ματς, μια πρόκριση και μια νίκη σε ματς ομίλου του Κυπέλλου περιμένει την επίσημη σέντρα στις 27 ή 28 Οκτωβρίου.

Ενώ η σέντρα της Β´ Εθνικής έχει αποφασιστεί να γίνει το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτώβρη με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής και την ΠΑΕ Βόλος στην πρεμιέρα να αντιμετωπίζει στον Βόλο τον Καραϊσκάκη Άρτας αναμένεται το πρόγραμμα καθώς η εβδομάδα που ακολουθεί της έναρξης έχει και Κύπελλο και δεν αποκλείεται αρκετά ματς να γίνουν Σάββατο.

Μετά το ματς της πρεμιέρας η ΠΑΕ Βόλος θα έχει ματς εκτός έδρας για το Κύπελλο (30 ή 31/10) παίζοντας στη Λαμία, ενώ τα ματς του ομίλου θα ολοκληρωθούν (4-5-6/12) με το μεγάλο παιχνίδι στον Βόλο με την ΑΕΚ.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Χουάν Φεράντο μετά το μοναδικό ματς τον Οκτώβριο με ΑΕ Καραϊσκάκης, τον Νοέμβριο θα παίξει τουλάχιστον 5 ματς (αν δεν υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική) θα παίξει στη Δράμα με τη Δόξα, στον Βόλο με Καλαμαριά, στα Χανιά με Κισσαμικό, θα υποδεχτεί Εργοτέλη και θα παίξει στα Τρίκαλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου