ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ζητούμενο η συνέχεια

μόνο-ζητούμενο-η-συνέχεια-732356

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μόνο ζητούμενο τη συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει την αγωνιστική του προσπάθεια ο Ολυμπιακός που μετά την τρίτη νίκη σε τρία παιχνίδια, τώρα έχει στόχο την 4η, για είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι η θέληση να παραμείνει στην κορυφή και δεν θέλει να χαλαρώσει, αλλά αντίθετα να γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός και το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι μεθαύριο Κυριακή στο Βελεστίνο που είναι έδρα του Θησέα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φυσικά σοβαρότητα.

Στη συνέχεια στην 5η αγωνιστική Σάββατο 27/10 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Στυλίδας και μάλλον θα ξαναβρεθεί ως γηπεδούχος στον Αλμυρό για ένα ματς πριν από το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη όταν λογικά θα έχει παραδοθεί το Πανθεσσαλικό που θα είναι πάντως τότε (4/11), έδρα της Νίκης.

Ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά του και να βλέπει όλα τα ματς με σοβαρότητα κάτι που βλέπει πάντως ο Περικλής Αμανατίδης και στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΘ προχθές με τον Πρωτεσίλαο έστω κι αν ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Τελευταίες μέρες διάθεσης για τα εισιτήρια διαρκείας που συμφέρουν και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Στο μπάσκετ με Πρωτέα

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την αντρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει: «Συνεχίζεται μεθαύριο Κυριακή 21 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ και ώρα 17.OO τον Πρωτέα Γρεβενών.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση των ερυθρολεύκων μπροστά στους οπαδούς τους και καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να την ενισχύσουν με την παρουσία τους.

Η διοίκηση έχει εκδώσει και διαθέτει εισιτήρια διαρκείας για όλη τη περίοδο 2018-2019 για το ανδρικό τμήμα τα οποία τιμώνται 20 ευρώ.

Τα σημεία διάθεσης είναι:

Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΒΛΑΧΑΒΑ, Αγ. Δημητρίου 19.

Κατάστημα ελαστικών ΜΠΕΤΑ, Αναλήψεως 363.

SPORT CAFE DA LUZ , Δεληγιώργη 4.

Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ το ΓΟΥΡΙΚΟ, Ελ. Βενιζέλου 5Α.

Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99.

CΑPS CAFÉ Κασσαβέτη 122 – Εθνικής Αντιστάσεως.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύουν την προσπάθεια της διοίκησης του Ερασιτέχνη αγοράζοντας από ένα εισιτήριο διαρκείας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου