ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σβηστές μηχανές ο ΓΣΑ

με-σβηστές-μηχανές-ο-γσα-732734

Δεν συνάντησε αντίσταση από τον Ελευθεριακό ο Γ.Σ. Αλμυρού, επικρατώντας με 0-8 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ για να πάρει δίχως άγχος και με σβηστές μηχανές την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», με τον Ελευθεριακό τυπικά γηπεδούχο και έτσι, το σύνολο του Στέλιου Αρσένου… σε γνώριμα νερά, δεν χρειάστηκε να πιεστεί προκειμένου να κάνει μια καλή προπόνηση απέναντι σε μια χαμηλότερης κατηγορίας και ποιότητας ομάδα.

Με το σκορ στο 0-6 ήδη από το πρώτο μέρος, το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με αγγαρεία… για τους Αλμυριώτες, ενώ το τελικό 0-8 λογίζεται μόνο ως ξεμούδιασμα για τους τυπικά… φιλοξενούμενους, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Χατζής και Τσιουρής ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για το Γ.Σ. Αλμυρού, πετυχαίνοντας από τρία τέρματα, ενώ τόσο ο Τσελεπής, όσο και ο Δήμος χρίστηκαν σκόρερ. Ο Χατζής έβαλε μπροστά την ομάδα του Αλμυρού στο 4’, σημειώνοντας ακόμη δύο τέταρτα στο 42’ και το 45’.

Ενδιάμεσα είχε σκοράρει δύο φορές ο Τσιουρής, στο 9’ και το 15’, ενώ το 0-4 είχε κάνει ο Τσελεπής στο 32’. Τα έξι γκολ του πρώτου μέρους, ακολούθησε το τρίτο προσωπικό του Τσιουρή στο 71’, ενώ την υπογραφή του στο 82’ έβαλε ο 15χρονος Δήμος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, εκτελώντας εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ: Νικολής, Αγγελόπουλος, Μπατσκίνης, Τσιώλης, Καρράς, Μεγαγιάννης, Κατσούδας, Οσάφι (60’ Γανταδάκης), Καρυότογλου (60’ Αποστολόπουλος), Καλόγηρος (67’ Μαντέβας), Πριτσίνης.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Αρσένος) Βίτσος Αλεξανδρής (60’ Μπαρούτας), Καλαμίδας, Κόκας, Παπακώστας, Δημηνάς, Κρανάς, Στουρνάρας (46’ Δήμος), Τσιουρής, Τσελεπής (72’ Τζοβάρας), Χατζής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου