ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την έκπληξη ο Αίας

την-έκπληξη-ο-αίας-732821

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΘ έμεινε ο Θησέας Αγριάς, στη μεγάλη έκπληξη των παιχνιδιών που έγιναν χθες, γνωρίζοντας την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από τον Αίαντα Σούρπης με 4-2 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση), με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Θησέας βρέθηκε σε κακή μέρα αγωνιστικά, έχοντας άλλωστε στο μυαλό του και την άδικη ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Αστέρα στην Ιτέα, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο, για το πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αντίθετα, ο Αίας, ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας, που έχει ωστόσο το απόλυτο των τριών νικών στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε απελευθερωμένος από το άγχος και σοβαρός, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη μεγάλη πρόκριση.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ο Αίας ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, με τον Αραπίτσα να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Κεφαλά σε τρεις περιπτώσεις, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να τον νικήσει.

Για την ομάδα της Σούρπης, τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον Λαγό, που αντικατέστησε τον Χαλάτση, λόγω τραυματισμού, στο 119’ και προσέθεσε στο ενεργητικό του μερικές πολύ σημαντικές αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, αποτρέποντας δύο τέρματα των φιλοξενουμένων.

Ο Θησέας, από την πλευρά του διαμαρτύρεται για μία φάση που έγινε στο 56’, με τον Αγγελή να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να ανατρέπεται από τον πορτιέρε Χαλάτση, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει τη φάση και να σκοράρει, όπου ο τερματοφύλακας του Αίαντα τιμωρήθηκε με κίτρινη και όχι με κόκκινη κάρτα.

Ο Θησέας ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Γαλανόπουλου, στο πρώτο μέρος της παράτασης και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές για τους Αγριώτες.

Πέτσης και Δημητριάδης σκόραραν για τον Θησέα στη διαδικασία των πέναλτι, σε αντίθεση με τους Αγιασιώτη και Διαμαντόπουλο, που νικήθηκαν από τον Λαγό. Για τους τυπικά γηπεδούχους, μιας και η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Πλατάνου, οι Κατσιαβριάς, Μακανίκας, Αράπιτσας και Μιχόπουλος χρίστηκαν σκόρερ, δίνοντας και τυπικά την πρόκριση στην ομάδα της Σούρπης, την οποία ευχαρίστησαν οι παράγοντες του Θησέα για την άψογη φιλοξενία.

ΑΙΑΣ: (Σιαμέτης) Χαλάτσης (119’ λ. τρ. Λαγός), Μιχόπουλος, Σαμουρδάνης (91’ λ. τρ. Ξηροκώστας) , Πλαβός, Μπιρτσάι, Μακανίκας, Τσόγκας (80’ Κ. Κατσιαβριάς), Παπανικολόπουλος, Αραπίτσας, Αθ. Κατσαβριάς, Τσάτσος (65’ Χουλιαρας).

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Κεφαλάς, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ερ. Βαν Ντε Γουχε, Γαλανόπουλος, Φραγκογιάννης (57’ Δημητριάδης), Υφαντής, (10’ λ τρ. Πέτσης), Παπαϊωάννου, Κοτζαθανάσης (61’ Αγασιώτης), Αγγελής (68’ Βλάχος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου