ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες του ΝΟΒ-Α στη διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου

επιτυχίες-του-νοβ-α-στη-διέλευση-του-ισ-733643

Με επιτυχία έληξε η διεθνής διοργάνωση της διέλευσης του Ισθμού, με σκάφη SUP, στις 7 Οκτωβρίου. Περισσότεροι από 350 αθλητές-τριες συμμετείχαν σε αυτήν τη διοργάνωση. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απόστασης 6.000 μέτρων, αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία η διέλευση του Ισθμού.

Η Πέννυ Τσαούτου τερμάτισε 2η στην κατηγορία γυναικών με σκάφος 11’, 2’’, ενώ η Εύη Τσίρου ήρθε 2η με σκάφος 12’,6’’ στην κατηγορία γυναικών και διατήρησε τη θέση της στην Εθνική Ομάδα του SUP.

Η Μαρία Τσατσαράγκου συμμετείχε με σκάφος 14’00’’ στην κατηγορία γυναικών κατακτώντας την 6η θέση.

Οι παραπάνω αθλήτριες του ΝΟΒ-Α προετοιμάζονται για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεσαίων Αποστάσεων (6.000 μ.) στη λίμνη Κουρνά στα Χανιά της Κρήτης, 3-4 Νοεμβρίου 2018.

Επίσης στη διέλευση του Ισθμού έλαβαν μέρος και οι Κόκκινος Δημήτριος, Αγγελόπουλος Γεώργιος, Τσαπή Λίτσα, Πινιάρης Ιάσονας, Ποτορίδου Παναγιώτα και Ράϊος Γέωργιος.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου