ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα Πτελεός… μετά Βελεστίνο

πρώτα-πτελεός-μετά-βελεστίνο-733715

Μπορεί στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την επιτυχημένη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με το απόλυτο των νικών σε τρία παιχνίδια σε Τσαριτσάνη, Βόλο και… Αλμυρό, να είναι ικανοποιημένοι, ωστόσο η εβδομάδα που «τρέχει» περιλαμβάνει φουλ ρυθμούς και αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από σήμερα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βολιώτες αντιμετωπίζουν τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, σ’ έναν αγώνα που μπορεί να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο πρέπει να δείξουν σοβαροί για να αποφύγουν τις εκπλήξεις και να πάρουν την πρόκριση. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στις 3μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Πτελεού, ολοκληρώθηκε χθες, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» Περικλή Αμανατίδη με το πέρας της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους: Παλιούρα, Πορή, Σάββα, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Πατσή, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρι, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Ευθυμιάδη και Φλίγκο.

Εκτός αποστολής έμειναν από τον Μακεδόνα τεχνικό οι Βασίλης Σαχινίδης, Λεάντρο Πίντο, Γιακουμής, Μπουτζίκος αλλά και ο ανέτοιμος Καμπλιώνης.

Μετά το τέλος και του σημερινού παιχνιδιού, οι πρωτοπόροι του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα αρχίσουν να σκέφτονται και το ματς πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής 21 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς… στο δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου, το οποίο χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα ο Θησέας.

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του μαγνησιώτικο ντέρμπι για φέτος θα επιδιώξει μια δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Γιορτή το παιχνίδι για τον Πρωτεσίλαο

Ως γιορτή βλέπουν στον Πρωτεσίλαο το σημερινό παιχνίδι, με την ομάδα του Ολυμπιακού, καλώντας τον κόσμο της ομάδας και του Πτελεού συνολικά να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξει τους «μπλε».

Μπορεί το ξεκίνημα της ομάδας Σάκη Κούκλη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, να μην ήταν ακριβώς το επιθυμητό, με απολογισμό 1 βαθμό σε τρεις αγώνες, ωστόσο η ομάδα από τον Πτελεό θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού του Πρωτεσίλαου είναι οι:

Τίτας Γιώργος, Μάκης Μάνος, Μαλλιαρός Γιώργος, Ακριβούσης Γιάννης, Σιαμανίκος Βασίλης, Λεϊμονής Ιωσήφ, Λάμπος Αποστόλης, Λάμπος Ιάκωβος, Σούδης Στέφανος, Κόρκος Κώστας, Κοπάνας Αντώνης, Μουσαμπελίου Εράλντο, Μαρμαρινός Κώστας, Παναγιώτου Χρήστος, Σούσκο Γιώργος, Χριστοδούλου Χρήστος.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης για το σημερινό παιχνίδι τονίζονται τα εξής: «Σήμερα Τετάρτη και ώρα 3μ.μ. ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό Βόλου! Αγώνας-γιορτή για την ομάδα και το χωριό μας γενικότερα, που υποδέχεται μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του νομού μας! Ξεκάθαρο το φαβορί, αλλά δίνουμε βροντερό «παρών» και στηρίζουμε την ομάδα μας, όπως κάνουμε πάντα! Παλεύουμε το κάθε παιχνίδι παντού και πάντα. Έτσι έχουμε μάθει… Μόνο Πρωτεσίλαος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου