ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντός έδρας απώλεια για ΓΣΑ, ισόπαλος (1-1) με τον Αχιλλέα

εντός-έδρας-απώλεια-για-γσα-ισόπαλος-1-1-734833

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια υποχρεώθηκε ο Γ.Σ. Αλμυρού, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία 1-1 ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου.

Στο Δημοτικό στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου προηγήθηκε στο 59’ με τον Τζοβάρα, για να ισοφαριστεί στο 75’, με αμφισβητούμενο από τους γηπεδούχους πέναλτι, που εκτέλεσε ο Αποστολίδης.

Επειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν παίχτηκε… και το καλύτερο ποδόσφαιρο, με καμία εκ των δύο ομάδων να μην έχει τη μεγάλη ευκαιρία, ο Γ.Σ. Αλμυρού μπήκε πιο ορεξάτος στο δεύτερο μέρος, έχοντας σπουδαία ευκαιρία στο 54’, με το σουτ του Τζοβάρα, έπειτα από τη σέντρα του Χατζή από τα δεξιά, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ στο 59’, με τον Τζοβάρα να χρίζεται σκόρερ, μέσα σε πανηγυρισμούς από τους φίλους του Γυμναστικού, που βρέθηκαν στο στάδιο να στηρίξουν την ομάδα. Η φάση είχε ξεκινήσει με τον Κοντοβά να βρίσκει με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Τσιώλη, που έδωσε την «ασίστ» στον Τζοβάρα, ο οποίος και πλάσαρε ψύχραιμα τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα.

Και ενώ οι Αλμυριώτες θα μπορούσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας, με το σουτ του Χατζή, έπειτα από ωραία συνεργασία Τσιώλη και Βανγκέλη να περνά μόλις άουτ, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να πάρουν την ισοπαλία.

Ήταν το 75ο λεπτό, όταν σε επαφή Κατσαμάγκα και Δημηνά, ο παίκτης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έπεσε στο έδαφος, με τον δεύτερο να ορκίζεται ότι δεν ακούμπησε τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, που ανέλαβε να εκτελέσει -εύστοχα- ο Αποστολίδης, νικώντας τον Σταυράκη.

Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε στον Γ.Σ. Αλμυρού με τον Στουρνάρα να επιχειρεί σουτ, που όμως κατέληξε σε σώματα αμυνόμενων. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον ΓΣΑ να αρκείται στην ισοπαλία, με τη δυσαρέσκεια πάντως εμφανή από την τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Παράλληλα, αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Αλμυρού, ήταν ο τραυματισμός του Κοντοβά, λίγο πριν την συμπλήρωση των 65’ λεπτών.

Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1-1

Δημοτικό στάδιο «Αθ. Ραγάζος»

Σκόρερ: 59’ Τζοβάρας – 75’ πεν. Αποστολίδης

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μπάλας, Σταφυλάς (Τρικάλων)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας , Βανγκέλι, Τσελεπής (46’ Χατζής), Τσιώλης, Δημηνάς (80’ Τσιούρης), Τζοβάρας (73’ Αλεξανδρής), Κοντοβάς (λ. τρ. 63’ Κρανάς)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Νίκα, Ναρίνογλου (87’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Τζήκας), Παπαδόπουλος Σίμος (82’ Λυκούργος), Ιτσιος Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου