ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδικήθηκε ο Θησέας στην Ιτέα και έχασε με… πέναλτι στο 96’

αδικήθηκε-ο-θησέας-στην-ιτέα-και-έχασε-734844

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με πέναλτι στο 96’ ο Θησέας Αγριάς, γνώρισε τη δεύτερη του ήττα για φέτος, χάνοντας με 1-0 από τον Αστέρα στην Ιτέα, αλλά φωνάζει για τη διαιτησία του κ. Πόγκα από την Εύβοια.

Οι Αγριώτες, που έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ιστορικό παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Στάδιο Βελεστίνου, έφυγαν με έκδηλο το αίσθημα της κλοπής από το γήπεδο της Ιτέας, όπου χρειάστηκε να κρατηθούν 6 λεπτά, και ένα επιθετικό φάουλ να μετατραπεί σε πέναλτι προκειμένου να φύγουν δίχως έστω τον ένα βαθμό.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 96’, με τον τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα να δέχεται μαρκάρισμα αφού έδιωξε την μπάλα εκτός περιοχής, και με τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι, για επιθετικό φάουλ και αγκωνιά, ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» με τον πορτιέρε του Θησέα στη συνέχεια να υποπίπτει στην παράβαση, βάσει του κ. Πόγκα και ενώ είχε προηγηθεί και οφσάιντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεΐτι και από τα 11 βήματα, έκρινε την αναμέτρηση, κάνοντας το 1-0.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Θησέας ήταν εκείνος που είχε την υπεροχή, προσπαθώντας να απειλήσει έχοντας και ολοκληρωτική ανάπτυξη στο παιχνίδι του. Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε με τον Βλάχο στο 3’, όταν σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια και στο 10’ ο Κοτζαθανάσης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ για να ακολουθήσουν ακόμη δύο ευκαιρίες, πριν την ανάπαυλα.

Ο Αγιασιώτης στο 30’ έκανε το σουτ από πλάγια λίγο άουτ και βρισκόμενος εντός περιοχής και από τα δεξιά δοκίμασε το δεξί αλλά χωρίς τύχη. Ακολούθως και στο 43’ ο Οικονόμου σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

Στο β’ μέρος ο Θησέας είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Κοτζαθανάση να δέχεται την μπάλα έπειτα από φάουλ, αλλά από πλεονεκτική θέση η μπάλα σταμάτησε πάνω στη γραμμή από αμυνόμενο. Ντεμπούτο για τον Θησέα έκανε ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος έπαιξε ως αριστερός μέσος στα τελευταία λεπτά.

Παπαστεργίου: Καθαρά κλέψιμο

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ο τεχνικός των πρασίνων Κώστας Παπαστεργίου ανέφερε: «Θεωρώ πως το χθεσινό παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί αποτελούν καθαρά κλέψιμο. Είναι κρίμα για εμάς και τα παιδιά που παλέψαμε το παιχνίδι, στο οποίο ήμαστε ανώτεροι και καλύτεροι, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου».

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-0

Γήπεδο Ιτέας

3η αγωνιστική – 4ος Ομιλος Γ’ Εθνικής

Σκόρερ: 96’ πεν. Σεΐτι

Διαιτητής: Πόγκας (Ευβοίας)

Βοηθοί: Δάλλας, Κελεπούρης (Ευβοίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάππος, Ρέλλας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Κοντογιώργος, Μπογκντάνι (41’ Κουτσούμπας), Νικολόπουλος (60’ Σεΐτι), Μαλισσόβας (89’ Γκούρα), Αλεξίου, Μπρέντι (77’ Κακαβάς), Γεωργουσόπουλος

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Αγιασιώτης (85’ Διαμαντόπουλος), Κοτζαθανάσης, Βλάχος (75’ Παπαϊωάννου), Οικονόμου, Ζάχος (65’ Φραγκογιάννης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου