ΜΠΑΣΚΕΤ

Εγκαινιάζεται σήμερα το Κλειστό της Αγριάς

εγκαινιάζεται-σήμερα-το-κλειστό-της-α-734853

Σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα γίνουν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς παρουσία του κ. Βασιλακόπουλου, αλλά και Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Το Κλειστό της Αγριάς είναι ένα έργο που μετά από πολλά χρόνια τελικά γίνεται πραγματικότητα από τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια αφού ήταν ένα από τα πολλά αθλητικά έργα του προγράμματος «Ελλάδα 2004», τα οποία λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης δεν προχώρησαν στην ώρα τους.

Τώρα το έργο είναι έτοιμο και τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς θα γίνουν σήμερα παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γ. Βασιλακόπουλου, ενώ θα αγωνιστεί και η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα με τη Μικτή Βόλου για ενίσχυση ιδρυμάτων του Βόλου και εκτός από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο θα υπάρξουν τιμητικές βραβεύσεις στους Βολιώτες Νίκο Μπουντούρη, Παναγιώτη Λιαδέλη, Γιώργο Καλαϊτζή και στον Νίκο Φιλίππου.

«Τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 6.30μ.μ., παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται και τα εξής: «Στις 7μ.μ. στο πλαίσιο των εγκαινίων θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων και μιας ομάδας επίλεκτων παικτών από τον Βόλο (Μικτή Βόλου)».

Το εισιτήριο του αγώνα έχει οριστεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης και συγκεκριμένα ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Ορφανοτροφείο, Φλόγα και Σύλλογος Καρκινοπαθών.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου θα τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες της καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα τον Βολιώτη πρώην μεγάλο point guard και πρώτο σε συμμετοχές στην ιστορία της Α1, αλλά και μοναδικό Ελληνα παίκτη που έχει κατακτήσει Κύπελλο Κυπελλούχων, Κύπελλο Κόρατς και το τρόπαιο της EuroLeague ταυτόχρονα Νίκο Μπουντούρη, τους Βολιώτες Γιώργο Καλαϊτζή και Παναγιώτη Λιαδέλη με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στην Εθνική μας ομάδα καθώς και τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Νίκο Φιλίππου της μεγάλης γενιάς του ‘87, που χάρισε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στην Εθνική μας ομάδα. Τέλος, θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου