ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για σέντρα η ΠΑΕ Βόλος

στην-τελική-ευθεία-για-σέντρα-η-παε-βόλ-736327

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έχει μπει πλέον η ΠΑΕ Βόλος που αύριο θα δώσει το 14ο φιλικό ματς περιμένοντας να οριστεί και η επίσημη σέντρα στις 21 Οκτωβρίου.

Το θετικό που άνοιξε και τον δρόμο για έναρξη στη Β’ Εθνική για 20-21 Οκτώβρη φάνηκε στην προχθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΡΤ που οι δυο πλευρές τα βρήκαν ως προς την αποζημίωση της Football League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό κυβερνητικό πλάνο μιλούσε για 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο (σε διετή συνολικά σύμφωνο) με τα μισά χρήματα μετρητά και αλλά ως τηλεοπτικό χρόνο, ενώ η Ένωση Β´ Εθνικής θέλει όλο το παραπάνω ποσό στο… χέρι ενώ έγινε και συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της διοργανώτριας Αρχής και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League θα συνεδριάσει και βασικά θέματα συζήτησης θα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά θέματα.

Είναι, λοιπόν, πιθανό η σέντρα της Β´ Εθνικής να γίνει το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτώβρη με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, με την ΠΑΕ Βόλος στην πρεμιέρα να αντιμετωπίζει στο Βόλο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει 21/10 η ομάδα του Χουάν Φεράντο μέσα στον Οκτώβριο θα παίξει και στη Δράμα με τη Δόξα, αλλά κι ένα ακόμη ματς Κυπέλλου στη Λαμία.

Το πρόγραμμα της ΠΑΕ Βόλος στο πρωτάθλημα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Βόλος-Καραϊσκάκης

2η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-Βόλος

3η αγωνιστική : Βόλος-Απόλλων Πόντου

4η αγωνιστική: ΑΟΧ Κισσαμικός-Βόλος

5η αγωνιστική: Βόλος-Εργοτέλης

6η αγωνιστική : Τρίκαλα-Βόλος

7η αγωνιστική: Σπάρτη-Βόλος

8η αγωνιστική: Βόλος-Πλατανιάς

9η αγωνιστική : Ηρόδοτος-Βόλος

10η αγωνιστική : ΒόλοςΚέρκυρα

11η αγωνιστική: Αιγινιακός-Βόλος

12η αγωνιστική : Βόλος-Παναχαϊκή

13η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας-Βόλος

14η αγωνιστική: Βόλος-Ηρακλής

15η αγωνιστική : Βόλος-Αήττητος Σπάτων

Η ΠΑΕ Βόλος που βρίσκεται στην 95η μέρα προετοιμασίας, έχει παίξει 13 φιλικά και δύο ματς Κυπέλλου και είναι καθ όλα έτοιμη για το πρωτάθλημα της Football League.

Αύριο με Παναχαϊκή στη Λαμία

Φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στη Λαμία δίνει αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Η ανακοίνωση: «Ενα ακόμη δυνατό φιλικό θα δώσει αύριο Σάββατο 13/10 ο Βόλος που θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Η φιλική αναμέτρηση Βόλος – Παναχαϊκή θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας και θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ.».

Στην ΠΑΕ Βόλος ο προπονητής Χουάν Φεράντο δεν υπολογίζει για αύριο τον Δόρη που είχε ένα τράβηγμα στο τελευταίο φιλικό στα Τρίκαλα και τον Ανδρικόπουλο που λείπει λόγω αμυγδαλίτιδας. Αντίθετα περιμένει να δει την κατάσταση των Δημόπουλου και Ενγκουέμ που προέρχονται από τραυματισμούς και δεν έπαιξαν στα Τρίκαλα.

* Σε ρυθμούς προετοιμασίας είναι και η ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος και σε φιλικό ματς κέρδισε 2-1 τον Τοξότη

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου