ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάλκινο μετάλλιο η Παπαθεολόγου στο πανελλήνιο καράτε

χάλκινο-μετάλλιο-η-παπαθεολόγου-στο-π-736954

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση επέστρεψε η ακαδημία SHINKYOKUSHINKAI καράτε Βόλου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε εφήβων νεανίδων, νέων-ανδρών, νέων-γυναικών και Κύπελλο U14 και U21 που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Μερόπη Παπαθεολόγου κατέκτησε για την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite -48 κιλά νέων γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία kumite -45 κιλά U14.

Εξαιρετική η εμφάνιση του Μυτιλιού Ανδρέα ο οποίος αγωνίστηκε στα -70 κιλά εφήβων αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά χάνοντας στον 3ο αγώνα.

Η Δημητρίου Αναστασία πέρασε στα ρεπασάζ αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει για την διεκδίκηση μεταλλίου παρά την πολύ καλή της παρουσία. Το ίδιο και ο Στύλος Αστέριος που αγωνίστηκε στα +55 kumite U14.

Οι δυο αθλητές Σιούρας Βίκτωρας και Μαγαλιός Ανδρέας δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν δυνατά παρουσιάζοντας υψηλό τεχνικό επίπεδο.

Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης και εκπαιδεύτρια του Συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ. Τους αθλητές στους αγώνες κοουτσάρισε ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γεώργιος.

Η ακαδημία ήταν από τους μοναδικούς Συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ μαζί με τον Σύλλογο Αγριάς «Ο Μαχητής» με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη, που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και Κύπελλο Καράτε. Είναι οι Σύλλογοι στη Μαγνησία που καλλιεργούν το ολυμπιακό καράτε και συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΛΟΚ, δημιουργώντας φυτώριο από μικρές ηλικίες, από προνήπια μέχρι και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το ΔΣ του συλλόγου A.Σ. ακαδημία SHINKYOKUSHINKAI καράτε Βόλου, ο προπονητής και οι εκπαιδευτές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς αυτών που στηρίζουν και ακολουθούν τον Σύλλογο σε κάθε διοργάνωση.

Επόμενη διοργάνωση το Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδος στη Λάρισα 27 Οκτωβρίου όπου η ακαδημία θα συμμετάσχει με μεγάλο αριθμό αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου