ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κράτησαν τη «Φλόγα» αναμμένη, τρέχοντας στην παραλία του Βόλου (pics)

κράτησαν-τη-φλόγα-αναμμένη-τρέχοντ-738841

Για 6η συνεχόμενη χρονιά χιλιάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες κάθε ηλικίας έτρεξαν στην παραλία του Βόλου για καλό σκοπό, κρατώντας τη «Φλόγα» αναμμένη. Σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος, χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρών και με σύνθημα «Τρέχουμε για τη Φλόγα» έδειξε την αγάπη του και στήριξε τον αγώνα παιδιών με καρκίνο.

Με την εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για έκτη σερί χρονιά και με τη βοήθεια των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών στηρίχθηκε το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», με τους δρομείς να ξεκινούν και να επιστρέφουν στην «Αργώ» σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλιομέτρων.

Παιδιά, γονείς, αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, «διαδήλωσαν» τρέχοντας για τη ζωή και την υποστήριξη του ενός στον άλλο. Το παρών έδωσε επίσης και ο βραβευμένος Βολιώτης master chef Τιμολέων Διαμαντής, τρέχοντας με τον αριθμό 1, ενώ στον αγώνα συμμετείχε και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Απλοί πολίτες, αθλητές και μέλη όλων των αθλητικών σωματείων της Μαγνησίας, μέλη όλων πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων, δυνάμωσαν το μήνυμα σε έναν αγώνα με ξεχωριστό σκοπό στον οποίο συμμετείχαν και επισκέπτες από άλλες πόλεις. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των μελών του σωματείου Ιππόκαμπος, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας την προσφορά της στον αγώνα.

Οι νικητές του αγώνα ήταν:

Στους άνδρες:

1οι Μάριος Αργύρης και Γιώργος Τσίρτογλου (ΟΕΑ/ΝΑΒ)

2ος Ahmed abu Jarad

3ος Αγγελος Καμήτας από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ

Στις γυναίκες:

1η Ελένη Αγιώτη (ΟΕΑ/ΝΑΒ)

2η Αρτεμις Γκιτέρτσου (Μαγνησιακό)

3η Γεωργία Ζούζουλα (ΝΟΒΑ)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου