ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορούσε περισσότερα ο ΓΣΑ αλλά έμεινε στο 0-0 στην Αμφισσα

μπορούσε-περισσότερα-ο-γσα-αλλά-έμειν-738948

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια είχε ο ΓΣ Αλμυρού φέρνοντας λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Φωκικό στην Αμφισσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είχε την υπεροχή στο β’ μέρος, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο 45λεπτο, έκανε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατέληξαν στο πολυπόθητο γκολ, που θα της επέτρεπε να πάρει το δεύτερο φετινό τρίποντο μετά από εκείνο της πρεμιέρας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να χαρακτηρίζεται δίκαιο, αλλά στο Β’ μέρος η υπεροχή του ΓΣ Αλμυρού ήταν καθολική, αλλά όχι αρκετή, προκειμένου να φέρει το γκολ.

Στις κυριότερες φάσεις του αγώνα και στο πρώτο μέρος, ο Μπαλαμπάνος στο 29’ από δεξιά έκανε την παράλληλη μπαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, στο πρώτο δοκάρι ο Κολοβός έκανε το πλασέ, ο Σταυράκης έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενα λεπτό αργότερα ο ΓΣΑ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ο Τσιώλης από δεξιά έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Κοντοβά, ο Παπαδόπουλος βούτηξε και έδιωξε με το ένα χέρι, ο Τζοβάρας σούταρε, όμως ο Παπαδόπουλος που είχε σηκωθεί απέκρουσε.

Στο 49’ ο ΓΣΑ απείλησε ξανά. Ο Κοντοβάς έκλεψε την μπάλα και κινήθηκε στα δεξιά, έκανε την παράλληλη για τον Τζοβάρα μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε την προβολή, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου που είχε κάνει την έξοδο και στη μικρή περιοχή απομακρύνθηκε από αμυνόμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, και σε νέα μεγάλη στιγμή για τους κυανόλευκους, ο Καρράς έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Τσελεπής πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΓΣΑ 0-0

Γήπεδο Αμφισσας – 2η Αγωνιστική

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουβέλης, Ζιώγας, Τσόκος (70’ Κοτσάι), Κουρελής, Σταθόπουλος, Κυριακόπουλος, Κολοβός, Μεγάλος, Χατζηστάμος, Μπαλαμπάνος (58’ Πελτέκης).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (79’ Χατζής), Στουρνάρας, Τζοβάρας(65’ Κρανάς), Τσιώλης(85’ Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου