ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βελεστίνο ο Θησέας

στο-βελεστίνο-ο-θησέας-739630

Τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου αντιμετωπίζει σήμερα στις 4μ.μ. ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής παίζει για πρώτη φορά «εντός έδρας», αφού τόσο για τη σημερινή, όσο και για την 4η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα χρησιμοποιήσει το Στάδιο του Βελεστίνου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται σήμερα για τον Θησέα Αγριάς, ο οποίος φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν με το δεξί στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει με 1-0 τον Πιερικό στην Καρδίτσα.

Αντίθετα, οι Αγριώτες ηττήθηκαν με 5-0 από τη Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά το πρωτάθλημα για εκείνους ξεκινά από σήμερα, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση των πρώτων βαθμών απέναντι σε μία ομάδα, που όπως εκείνοι θα κοιτάξει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ιστορική εντός έδρας πρεμιέρα για τον Θησέα δυστυχώς δεν θα γίνει στο γήπεδο της Αγριάς, όπου πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα, αλλά στο Βελεστίνο με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να κατακτηθεί το τρίποντο.

Η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί τόσο τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, όσο και τον Ρήγα Φεραίο, για την παραχώρηση του Σταδίου στο Βελεστίνο, όπου και θα αποτελέσει το σπίτι των πρασίνων για δύο παιχνίδια.

Εκτός από τους τραυματίες Υφαντή και Γαρυφάλλου ο Κώστας Παπαστεργίου προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Κοτζαθανάση, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις.

Για το σημερινό παιχνίδι υπολογίζονται οι: Κεφαλάς, Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Παπαϊωάννου, Βαν Ντε Γουίχε, Αγγελής, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Δημητριάδης, Σφάκας, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Οικονόμου, Αγιασιώτης, Ζάχος, Κακάλιας, Φραγκογιάννης και Βλάχος.

  • Διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γρηγόρη Δεδικούση από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου