ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Φωκικό ο ΓΣ Αλμυρού

με-φωκικό-ο-γσ-αλμυρού-739636

Ο ΓΣ Αλμυρού, που ξεκίνησε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, θέλει να έχει και συνέχεια σήμερα στην Αμφισσα, φιλοξενούμενος στις 4μ.μ. από τον Φωκικό.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την ομάδα του Φωκικού, την οποία οποίο είχε αντιμετωπίσει και εκτός έδρας το καλοκαίρι σε φιλική αναμέτρηση, η οποία είχε λήξει ισόπαλη με 2-2.

Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση θα βρίσκεται ο Στέργιος Αλεξανδρής, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής προληπτικά, ξεκινώντας και πάλι από Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ εκτός θα είναι και ο Γιώργος Δημητρίου, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί.

Για το σημερινό παιχνίδι από τον προπονητή του ΓΣΑ υπολογίζονται οι: Σταυράκης, Βίτσος, Καρράς, Στουρνάρας, Κόκκας, Ναουμίδης, Μπαρούτας, Καλαμίδας, Λάμπος, Βανγκέλι, Τσιώλης, Δημηνάς, Παπακώστας, Τιμπλαλέξης, Χατζής, Δήμος, Κοντοβάς, Τσελεπής, Κρανάς, Τζοβάρας, Τσιουρής.

  • Διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Κωστούλας από την ΕΠΣ Άρτας και βοηθοί του οι Γιώργος Γαλανόπουλος και Κώστας Λυσσάρης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θανάσης Παπακώστας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το σημερινό πρόγραμμα (4μ.μ.)

4ος όμιλος – 2η αγωνιστική

Φωκικός – ΓΣ Αλμυρού

Κωστούλας (Άρτας), Γαλανόπουλος, Λύσσαρης (Αιτωλοακαρνανίας)

Θησέας Αγριάς – Απόλλων Μακρυχωρίου

Αγγελούλης, Νάκας, Δεδικούσης (Λάρισας)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Τσετσίλας, Φαλτάκας (Γρεβενών), Λεωνίδας (Τρικάλων)

Πιερικός – Αστέρας Ιτέας

Γιουματζίδης, Δέλλιος (Πέλλας), Σιανίδης (Μακεδονίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Μετέωρα

Πανυτσίδης, Βογδόπουλος, Πραχάλης (Κοζάνης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Α.Ο. Σελλάνων

Καλατζής (Θεσσαλίας), Μάνος (Λάρισας), Σφυρής (Θεσσαλίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου