ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία στα Τρίκαλα

ισοπαλία-στα-τρίκαλα-739648

Μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, η ΠΑΕ Βόλος ήρθε ισόπαλη με τον ΑΟ Τρίκαλα, με 2-2 σε φιλικό παιχνίδι χθες το απόγευμα. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ηλιάδη στο 50’ αλλά κατάφερε αρχικά ισοφαρίσει με πέναλτι του Γκαρσία στο 68’ και να προηγηθεί στο 72΄ με τον Φράγκο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σταματάκο, στο 84’ για το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, καταγράφοντας και δοκάρι με τον Ηλιόπουλο στο 43’ που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ταϊρη. Οι γηπεδούχοι ήταν οι πρώτοι που πέρασαν μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 50’ ο Ηλιάδης από κοντά εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών του Βόλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 1-0. Σουτ του Φράγκου από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Ταϊρη, στο 53’ ενώ στο 65’ σουτ του Ηλιάδη δεν ανησύχησε αντίστοιχα τον Μπουργάνη.

Στο 68’ ο Γκαρσία ισοφάρισε με πέναλτι σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Δεμηρτζόγλου που ανατράπηκε από τον Ταϊρη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η ανατροπή για την ΠΑΕ Βόλος, με τον Ντεντάκη να σεντράρει και τον Φράγκο ανενόχλητο στην καρδιά της άμυνας των Τρικάλων να σημειώνει το 1-2, στο 72’. Στο 84’, ο Σταματάκος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ισοφάρισε στο τελικό 2-2, μετά από σέντρα του Γκουγκούδη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Ρούνει (83’ Μαντιανί), Γκατζολάρι (85’ Σιαλμάς), Γκότοβος, Ηλιάδης (69’ Ράντι), Κέζος (69’ Συριόπουλος), Νιάρος (69’ Μακρίδης), Πάνος, Συμελίδης (83’ Σταματάκος), Τριανταφυλλάκος (69΄Τριανταφυλλάκος), Τσιμίκας (69’ Γιουκαρής).

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (46’ Μπουργάνης), Ντεντάκης, Ρούσος, Γκαλίτσιος (46’ Καρρίκι), Μάντζης (46’ Πίσπας), Καμπαγιέρο, Κότο, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (46’ Φράγκος), Δώρης (8’ λ.τρ. Κορέλας), Ουνγιαλίδης (53’ Δεμηρτζόγλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου