ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάτησαν κορυφή

πάτησαν-κορυφή-741102

Η νέα μεγάλη ορειβατική αποστολή στα Ιμαλάια και συγκεκριμένα στην κορυφή Mera Peak, που επιχειρούν τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου, φθάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με τους Βολιώτες ορειβάτες να πατάνε χθες στην κορυφή.

Η αποστολή που αποτελείται από τους Νίκο Μαγγίτση, Αλίκη Αναστασοπούλου, Μαρία Σαρίδου, και Κώστα Παναγιώτου πάτησε χθες στην κορυφή του Mera Peak των Ιμαλαΐων σε υψόμετρο 6461 μέτρα και πλέον αναμένεται η επιστροφή της στον Βόλο στις 11 – 12 Οκτωβρίου και όπως ανέφεραν οι ορειβάτες «χθες το πρωί η ομάδα του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ έφτασε στην κορφή Mera Peak των Ιμαλαΐων σε υψόμετρο 6461 μέτρα», συνοδευόμενος και από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Η εν λόγω αποστολή μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια προπόνηση – προετοιμασία για την ερχόμενη χρονιά, που η ίδια ομάδα θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή του κόσμου, και το Έβερεστ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ Βόλου και η τεχνική επιτροπή συγχαίρουν μέσω ανακοίνωσής τους αθλητές του συλλόγου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση μπορούν να συνδυαστούν άριστα όταν υπάρχει σωστή προσπάθεια και αγάπη και για τα δύο.

Επίσης, η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται σε όλους όσοι συμμετείχαν να είναι υγιείς, δυνατοί και να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Πρόκειται για παιδιά που ανήκουν στην οικογένεια του Ε.Ο.Σ Βόλου, έχουν διαμορφώσει και μέσα σε αυτόν το χαρακτήρα τους και μας κάνουν υπερήφανους για τις μεγάλες επιτυχίες τους και στον αθλητισμό.

Ειδικότερα, απευθύνονται συγχαρητήρια στους παρακάτω αθλητές για την επιτυχία τους:

ΑΛΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΓΕΝΟΒΕΦΑ

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΟΛΓΑ

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ ΚΙΑΡΑ

ΚΟΡΟΛΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ

ΠΟΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα φυτώρια των αθλημάτων της χιονοδρομίας στον Ε.Ο.Σ. Βόλου. Στα φυτώρια μπορούν να συμμετέχουν παιδιά άνω των 5 ετών. Οι προπονήσεις προετοιμασίας ξεκινούν μεθαύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 10π.μ. στο Στάδιο (ΕΑΚ) και θα γίνονται κάθε Σάββατο μέχρι τα πρώτα χιόνια, οπότε θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Η υποδοχή των μικρών αθλητών στο Χ.Κ.Π θα γίνεται στην βάση του χιονοδρομικού κέντρου, όπου υπάρχει ένας άνετος και θερμαινόμενος χώρος καθώς και κατάλληλη υποδομή για την αρχική εκμάθηση των μικρών αθλητών. Ο Ε.Ο.Σ Βόλου είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδος στα αλπικά αγωνίσματα, συνεχίζοντας την πολύχρονη υψηλή αγωνιστική του παρουσία σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και πετυχαίνοντας αξιόλογες επιδόσεις στο εξωτερικό χάρις στο κορυφαίο προπονητικό δυναμικό. Καλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους μεθαύριο Σάββατο στις 10π.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου κάθε Δευτέρα μετά τις 7.30μ.μ. και στα τηλέφωνα 6978443301 κ. Ηλίας Μήλιος για αλπικά και χιονοσανίδα, 6983512170 κ. Νίκος Τσούκας για αλπικά, 6970490669 κ. Δημήτρης Κυριαζής για αντοχή και δίαθλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου