ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει όρθιος στο Μιλάνο (4/10, 19:55)

ο-ολυμπιακός-θέλει-να-μείνει-όρθιος-στ-741120

Το πιο μεγάλο στοίχημα στην εφετινή ευρωπαϊκή πορεία του ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν απόψε (4/10, 19:55) την Μίλαν στο Σαν Σίρο, για την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την ανακοίνωση της αποστολής επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, καθώς άφησε εκτός τους Χριστοδουλόπουλο, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Ομάρ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχει ο Τουρέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ και να μπορέσουν να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να κάνει ο Μαρτίνς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Κούτρης. Αλλαγή θα υπάρχει και στο κέντρο όπου θα αγωνιστεί ο Γκιγιέρμε. Ο Τουρέ στην πρώτη του αποστολή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λογικά δεν θα ξεκινήσει, ωστόσο δεν αποκλείεται -κι ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα- να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν απέναντι στην Μίλαν θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Ωρα: 19:55

Κανάλι: Cosmote Tv

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΜΙΛΑΝ: Ρέινα, Καλάμπρια, Ροντρίγκεζ, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Τσαχλάνοογλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Σισέ, Μεριά, Κούτρης, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γκερέρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή (3/10) συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να τονίσει πως επιθυμία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, ενώ ως έναν καθ’ όλα υπολογίσιμο αντίπαλο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ο Τζενάρο Γκατούζο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου