ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Καμπανάκι” κινδύνου από τη διοίκηση

καμπανάκι-κινδύνου-από-τη-διοίκηση-430958

Κανονικά συνεχίζει στην ομάδα της Νίκης Βόλου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Αυτό επιβεβαίωσε επίσημα και στην διοίκηση μέσω του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη, που από την πλευρά του, του υποσχέθηκε να κάνουν ο ίδιος και οι συνεργάτες τους ότι περνά από το χέρι τους, για να παρέχουν στον Ελληνα τεχνικό όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δουλέψει σωστά και να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου.
Ο Ελληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη αργά το βράδυ της Τρίτης, όπου συζητήθηκαν θέματα της ομάδας και ο 42χρονος προπονητής του δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του στον κυανόλευκο πάγκο. Αυτή η εξέλιξη όπως ήταν φυσικό αποκατέστησε την ηρεμία στα αποδυτήρια και στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς μια πιθανή νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αναμενόταν να επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών και του κόσμου.
Κι αφού λύθηκε και αυτό το θέμα με τον τεχνικό της ομάδας, το οποίο είχε προκύψει έπειτα από τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στο παιχνίδι με την Ηράκλεια, πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία «στρέφονται» αποκλειστικά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής για την Football League 2, απέναντι στην Δόξα Κρανούλας.  
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Ολιβερ, Σωτρίνη και Μπουσινάκη, καθώς και στον τιμωρημένο Μαϊστρέλλη. Αντίθετα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ηράκλεια επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Καρακώστας και Νάστος.
Εν τω μεταξύ ούτε χθες έγινε γνωστό πότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος Πεντρίνιο…
 
«Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»
Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να συνδράμει όχι μόνο ηθικά, εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η ΠΑΕ στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της, αλλιώς η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει…
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Ολοι εμείς που βρισκόμαστε δίπλα στον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε., κ. Στράτο Γιδόπουλο, παρατηρούμε ανήμποροι, να τον βλέπουμε μόνο του στην ουσία, να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ομάδας.
Στην τελευταία γενική συνέλευση, ο Στράτος Γιδόπουλος ήταν ξεκάθαρος πως δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς την δική μας συνδρομή και ζήτησε να τον βοηθήσουμε, αντιμετωπίζοντας στο ελάχιστο, τα λειτουργικά έξοδα.
Παρά τις υποσχέσεις κάποιων για την δημιουργία επιτροπής που θα φρόντιζε να βρει τους πόρους, δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, να μην έχουν πλέον την δυνατότητα, να καλύψουν ακόμη και τις δαπάνες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία ενός ερασιτεχνικού συλλόγου.
Το μέγεθος της Νίκης Βόλου και ο κόσμος που την λατρεύει, είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις, που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καθημερινών αναγκών.
Οι 2-3 Βολιώτες που οικονομικά βοηθούσαν την ομάδα, έχουν υπερβεί τις δυνατότητές τους και πλέον χωρίς την συμμετοχή όλων, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν.  Σήμερα η Νίκη μας, κάνει την αντεπίθεση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σ’ αυτόν τον αγώνα θα πρέπει όλοι να συνδράμουμε, αν δεν θέλουμε να χάσουμε το τρένο της ανόδου. Οι απαιτήσεις των καιρών, δεν μας επιτρέπουν να μένουμε στα λόγια και στις υποσχέσεις.
Ας γίνει πράξη η αυτοδιαχείριση της ομάδας και ο καθένας ας συνδράμει με τις δυνατότητες που έχει, συμμετέχοντας ουσιαστικά στην αναγέννηση της. Αν αυτό άμεσα δεν συμβεί, εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του, με ότι επακόλουθο έχει αυτό, απέναντι στην ιστορία της Νίκης».
 
Ο Αποστολόπουλος στην Κρανούλα
Ο Βασίλης Αποστολόπουλος από την Ενωση Ηλείας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2, ανάμεσα στην Δόξα και στη Νίκη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Κρανούλα. Βοηθοί του θα είναι οι Στάμος Σφυρής και Αγγελος Πίττας από την ίδια Ενωση, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου