ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Ερασιτέχνη ο Δ. Καραγιάννης

επιβεβαιώνει-το-ενδιαφέρον-για-τον-ερ-459475

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας μαζί με την Γενική Συνέλευση του συλλόγου αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου να προκύψει νέος πρόεδρος και νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Προς αυτό τον σκοπό προσανατολίζονται οι άνθρωποι της ομάδας και γι’ αυτό τρέχουν να προλάβουν για να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε την επόμενη Παρασκευή να πραγματοποιηθούν οι εκλογές και ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Καραγιάννης επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη.

Να θυμίσουμε ότι στο συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα το βράδυ τα μέλη της διοίκησης έθεσαν την παραίτησή τους, ώστε να τεθεί θέμα προέδρου και να προετοιμαστεί το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση που οι άνθρωποι της ομάδας υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι υπήρχε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε σε άσχημη κατάσταση μετά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν και έφεραν ένα βήμα πριν την διάλυση το γυναικείο τμήμα μπάσκετ το οποίο αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ουσιαστικά τις υποχρεώσεις του τμήματος είχε αναλάβει ο πρόεδρος Βασίλης Δαμασιώτης, που στην συνέχεια όμως δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί. Μάλιστα η αγωνιστική καμπή της γυναικείας ομάδας οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη διοικητική ανυπαρξία, αφού επτά μόλις παίκτριες παρέμειναν στο ρόστερ.

Η λύση στο αδιέξοδο μέχρι στιγμής φέρεται να έχει το ονοματεπώνυμο του Δημήτρη Καραγιάννη. Το όνομα του ακούγεται έντονα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τα σενάρια τον θέλουν να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα. Ο Δημήτρης Καραγιάννης αποτελεί δοκιμασμένη και εγγυημένη λύση, αφού έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο.

Η Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του, αλλά τόνισε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα: «Βεβαίως και υπάρχει βάση σε όλα αυτά που ακούγονται, όμως προς το παρόν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όλα ακόμα βρίσκονται στην αρχή και σε στάδιο που εξετάζω το έδαφος και τις προοπτικές. Την ερχόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος», τόνισε ο πρώην παράγοντας, που δείχνει διάθεση να αναμιχθεί ξανά με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου