ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με Απόλλωνα

πρεμιέρα-με-απόλλωνα-746404

Μετά την επικράτηση εκτός έδρας επί του Αντίμαχου Κω, η ΠΑΕ Βόλος δίνει σήμερα συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις φιλοξενώντας στις 4.30μ.μ. μια ομάδα που θα βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους κυανέρυθρους να φιλοδοξούν σε εκκίνηση με το δεξί από το γήπεδο της Νεάπολης.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ χθες το άλλο παιχνίδι του 2ου Ομίλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λαμία θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Με 19 η αποστολή

19 ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ΠΑΕ Βόλος για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας και στη διάθεση του Χουάν Φεράντο θα βρίσκονται οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Καρρίκι, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Ανδρικόπουλος, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Κορέλας, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Ενγκουεμ, Κότο, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Μάντζης, Πίσπας και Δώρης.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος κάνει γνωστό αναφορικά με τον σημερινό αγώνα ότι: «Σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Βόλος δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας. Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας) και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος.

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. Επίσης τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας)».

Με Μπεκιάρη «άρχοντα»

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ ρόλο βοηθών θα αναλάβουν οι κ.κ. Βογιατζής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας). Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα επωμιστεί ο κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Αναβολή στο ΑΕΚ-Λαμία

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος, τουλάχιστον το αρχικό, ανέφερε πως τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο προκλήθηκε μπάχαλο καθώς η ΕΠΟ δεν είχε υπολογίσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Έτσι η επιτροπή Κυπέλλου που συνεδρίασε χθες αποφάσισε την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής δύο αγώνων. Το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός ορίστηκε για τις 02/10/2018 στις 5.30μ.μ. και το Πανιώνιος-ΑΕΛ ορίστηκε για τις 03/10/2018 την ίδια ώρα. Όσον αφορά το ΑΕΚ-Λαμία και το αίτημα της ομάδας της Φθιώτιδας για αναβολή του αγώνα, έγινε δεκτό και αναμένουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης».

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Η σημερινή αναμέτρηση της ΠΑΕ Βόλος με τον Απόλλωνα Λάρισας θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Tv. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1ος Όμιλος

Σήμερα

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

(9.30μ.μ. Cosmote Sport 1, Δημ. Περιστερίου)

Πέμπτη 27/9

Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 1, Δημ. Νάξου)

2ος Όμιλος

Σήμερα

ΠΑΕ Βόλος-Απόλλων Λάρισας

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 2, Δημ. Νεάπολης)

3ος Όμιλος

Σήμερα

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΟΧ Κισσαμικός

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 1, Παγκρήτιο)

4ος Όμιλος

Αύριο

Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 3, Δημ. Σπάτων)

ΠΑΟΚ-Άρης

(7μ.μ. Cosmote Sport 3, Τούμπα)

5ος Όμιλος

Πέμπτη 27/9

Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 2, Γήπεδο ΑΟΞ)

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

(9.30μ.μ. Cosmote Sport 1, «Γ. Καραϊσκάκης»)

6ος Όμιλος

Σήμερα

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Τρίκαλα

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 3, Δημ. Σερρών)

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης

(7μ.μ. Cosmote Sport 1, «Θ. Κολοκοτρώνης»)

7ος Όμιλος

Αύριο

Ξάνθη-ΟΦΗ

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 2, Ξάνθη Arena)

Νίκη Βόλου-Κέρκυρα

(7μ.μ. Cosmote Sport 2, Πανθεσσαλικό)

8ος Όμιλος

Πέμπτη 27/9

Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου

(4.30μ.μ. Cosmote Sport 3, Παγκρήτιο)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου