ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επτάψυχη Λαμία σε ματς γκραν-γκινιόλ!

επτάψυχη-λαμία-σε-ματς-γκραν-γκινιόλ-746790

Ματσάρα και πρώτος βαθμός για τη Λαμία στη φετινή Super League!

Η Λαμία πάλεψε όσο δεν… πήγαινε το ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και τελικά με γκολ (που δεν έπρεπε να μετρήσει) του Αντέτζο στο 99’ πήρε τον βαθμό (2-2), που βάσει της εικόνας του παιχνιδιού τον άξιζε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με πονέμορφο γκολ του Μάζουρεκ (27’), ωστόσο η Λαμία που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο βρήκε την ισοφάριση στο 74’ με σκόρερ τον Επστάιν. Ωστόσο, η αναμέτρηση δεν είχε τελειώσει.

Στο 88’ ο Μανά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 94’ ο Μιχάι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο Μαστούρ ανέλαβε την ευθύνη, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κυριακίδη, όμως ο Αντέτζο που είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή διαμόρφωσε με πλασέ το 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης – Μαρινάκης, Μιχαϊ, Άργκους (87’ Λουσέρο), Τσοκάνης – Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (80’ Καμαρά) – Ντίας, Μάζουρεκ, Ουίλιαν (70’ Μανά) – Μοράρ

Πάγκος: Γιαννακόπουλος, Χαντάκιας, Ρότσα, Λιάβας

Λαμία: Σαράνοφ – Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον – Μπλάζιτς, Σκόνδρας – Καραμάνος (60’ Μαστούρ), Μπερτόλιο (78’ Καραγκούνης), Έπσταϊν (85’ Πλιάτσικας) – Μπαράλες

Πάγκος: Μελίσσας, Καρυπίδης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου