ΤΟΠΙΚΟ

Χατ-τρικ ο Αραπίτσας

χατ-τρικ-ο-αραπίτσας-746898

Πανηγυρικά πέρασε από το γήπεδο της Νεάπολης η ομάδα του Αίαντα Σούρπης, επικρατώντας με 3-0 της γηπεδούχου Δάφνης για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αραπίτσας, ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Η αρχή έγινε στο 2ο λεπτό με τον Αραπίτσα να δέχεται την ασίστ του Κωστούλα και να σημειώνει εύκολα και με πλασέ το 0-1. Στο 14’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-2 με πρωταγωνιστές τους Τσόγκα και Αραπίτσα, με τον πρώτο να σερβίρει και τον δεύτερο να σκοράρει. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ και πάλι στο δεύτερο λεπτό και με νέα ασίστ του Κωστούλα για τον Αραπίτσα για το τελικό 0-3.

ΔΑΦΝΗ-ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ 0-3

Σκόρερ: (2’, 14’, 47’ Αραπίτσας)

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης (56’ Μπάντελης), Φιλοσόγλου, Λούκας, Φώτου, Τερλεξής (46’ Τσουκάλης), Μαρέδης, Σιαμέτης, Καρακίτσιος (75’ Γκανάτσιος), Τσαρέλας, Τσιγαρίδας (81’ Κυριαζής).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (75’ Ξηροκώστας), Μακανίκας (75’ Νικηφοράκης), Πλαβός, Τσιάτσιος, Χειλάς (65’ Σιαμουρδάνης), Τσόγκας (60’ Χριστέλλος), Κωστούλας, Κατσιαβριάς, Αραπίτσας, Μιχόπουλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου