ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαγικός Πρίγιοβιτς «εκτέλεσε» την ΑΕΚ!

μαγικός-πρίγιοβιτς-εκτέλεσε-την-αε-747494

Στην Τούμπα ισχύει ο νόμος του ΠΑΟΚ και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δεν συνέβη τελικά το παραμικρό και αυτό πρέπει να τονιστεί, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και με σημείο αναφοράς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που αποτέλεσε την ουσιαστική διαφορά των δύο διεκδικητών του τίτλου, καθώς στις δύο φορές που βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Μπάρκα, κατάφερε να εκθέσει την πολύ κακή απόψε μεσοαμυντική γραμμή της «Ένωσης» (μεγάλα λάθη από Λαμπρόπουλο και Γαλανόπουλο στα γκολ του ΠΑΟΚ) και με τέλειες εκτελέσεις στο 29’ και στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν είχαν μεγάλες διαφορές στον αγωνιστικό χώρο, αφού και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για το γκολ, με κορυφαίες αυτές στο 20’ και στο 62’, αλλά Λιβάγια και Μπακασέτας σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Πασχαλάκη. Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επίσης μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Πόνσε να την αποκρούει ο γκολκίπερ του Δικεφάλου του Βορρά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στους 10 βαθμούς, προσπερνώντας την ΑΕΚ που παρέμεινε στους 9 και υπέστη την πρώτη της ήττα μετά τις 23 Οκτωβρίου του 2017, όταν είχε χάσει από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (0-1) με γκολ του Ντάουντα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός (75’ Ζαμπά), Πέλκας (81’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (89’ Βέρνμπλουμ) – Πρίγιοβιτς

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Ρέι, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Καρέλης

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες – Σιμόες (87’ Τσόσιτς), Γαλανόπουλος (64’ Κλωναρίδης) – Μπακασέτας, Λιβάγια, Μάνταλος – Πόνσε (70’ Γκάλο)

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιακουμάκης

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου