ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη ο αγώνας Κυπέλλου για την ΠΑΕ Βόλος

τρίτη-ο-αγώνας-κυπέλλου-για-την-παε-βόλ-747541

Στο Κύπελλο Ελλάδος στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Βόλος μετά τη νέα καθυστέρηση που θα υπάρξει στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής καθώς από το ΔΣ της Football League… στην ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στα μέλη -ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με το αν η σέντρα θα γίνει στις 7 ή στις 14 Οκτώβρη, αυτή που επικράτησε ήταν η δεύτερη ημερομηνία!

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος για τον 2ο όμιλο αρχίζουν μεθαύριο Τρίτη και έτσι ένα ματς στη Νεάπολη με ομάδα Football League… είναι πλέον πρώτη προτεραιότητα για την ΠΑΕ Βόλος περιμένοντας πλέον τον Οκτώβρη για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής…

Έτσι η ΠΑΕ Βόλος την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μεθαύριο Τρίτη 25/9 στις 16.30 θα παίξει το πρώτο ματς στους ομίλους και θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ως γνωστόν η ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και εκτός του Απόλλωνα Λάρισας θα παίξει τον Οκτώβριο εκτός έδρας με τη Λαμία και αρχές Δεκεμβρίου θα έχει το μεγάλο παιχνίδι καθώς οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν στον Βόλο την ΑΕΚ…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική 25/9 16.30 ΠΑΕ Βόλος-Απόλλων Λάρισας: Διαιτητής Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και (26/09/2018): ΑΕΚ-Λαμία

2η αγωνιστική (30-31/10/2018 και 01/11/2018): Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ και Λαμία- ΠΑΕ Βόλος

Και 3η αγωνιστική (4-5-6/12/2018): Απόλλων Λάρισας-Λαμία και ΠΑΕ Βόλος-ΑΕΚ.

Με …πρότυπα οι ακαδημίες

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Βόλου. Στη χθεσινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης το «παρών» έδωσαν ο Πίτου Γκαρσία, ο Βασίλης Μάντζης, αλλά και ο προπονητής Χουάν Φεράντο, οι οποίοι φόρεσαν τα αθλητικά τους ρούχα και προπονήθηκαν μαζί με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βόλος.

Μία αξέχαστη εμπειρία για τους «μικρούς» του Βόλου οι οποίοι θα έχουν να λένε στους φίλους τους ότι αντάλλαξαν πάσες και ντρίπλαραν παίκτες της αξίας τους Πίτου Γκαρσία και του Βασίλη Μάντζη.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος την εκγύμναση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πτυχιούχοι προπονητές Αθανάσιος Νατσικόπουλος και Κωνσταντίνος Νανόπουλος και λειτουργούν φέτος με τμήματα γεννηθέντων 2009, 2010, 2011, 2012 και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00).

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ. 24210-27671, 24210-27861).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου