ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η συνέχεια στη Δ’ Εθνική

σήμερα-η-συνέχεια-στη-δ-εθνική-460348

Σήμερα Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Στο Βελεστίνο στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος θα φιλοξενήσει τη Θύελλα Πετρωτού, ενώ την ίδια ώρα ο Πύρασος θα τεθεί αντιμέτωπος των Μετεώρων στην Καλαμπάκα. Οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη που θα τις ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Ρήγας Φεραίος

Τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει να επιδείξει ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος από τους οκτώ βαθμούς έφθασε τους 17 μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Σήμερα οι κυανόλευκοι καλούνται να πάρουν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο και να εκμεταλλευτούν έτσι για ακόμη μία φορά την έδρα τους. Σημερινός αντίπαλος θα είναι η Θύελλα Πετρωτού η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κάτω από τους Βελεστινιώτες και καίγονται με τη σειρά τους για βαθμό ή βαθμούς. Πρώτος στόχος για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη παραμένει η παραμονή και με σύμμαχο την καλή ψυχολογία ο Ρήγας σήμερα πάει για ακόμη ένα τρίποντο. Στο τελευταίο πάντως παιχνίδι που δεν αφορούσε στο πρωτάθλημα αλλά το κύπελλο Ε.Π.Σ.Θ. ο Ρήγας αποκλείστηκε με 2-0 από τον Πρωτεσίλαο και έτσι η προσοχή παραμένει στραμμένη στο πρωτάθλημα. Για τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο Γρούνας, ο οποίος και είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολη παραμένει η παρουσία των Μπλότσικα και Βογιατζή οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις. Την αποστολή του σημερινού αγώνα θα αποτελέσουν οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Προβιάς, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Μιχολίτσης, Δανιλόπουλος, Μπάτης, Γούτσιος, Βογιατζής, Βουραζέρης, Σκλαπάνης, Μπλότσικας, Μπίκας, Μόσιος, Γάρος, Λαμπρογεώργος, Σπαθής και Ντόντος. Στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Θύελλα Πετρωτού στο Βελεστίνο διαιτητής θα είναι ο κ. Διονύσιος Ζούγρας από το σύνδεσμο της Κοζάνης με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Ιωαννίδη και Ιωάννη Μπισούκη.

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Μία από τις καλύτερες άμυνες αλλά και μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος διαθέτει ο σημερινός αντίπαλος του Πυράσου. Η ομάδα των Μετεώρων έχει δεχθεί μόλις εννέα τέρματα σε 14 αγώνες αλλά παράλληλα έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις έξι φορές. Σήμερα ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου καλείται να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να φθάσει τους 20 βαθμούς. Την προσπάθεια της ομάδας του Λευτέρη Καλογήρου θα ενισχύσει και ο Διαμάντης το δελτίο του οποίου εκδόθηκε. Πλέον με ενισχυμένη επίθεση οι μπλε στοχεύουν στην αγωνιστική ανάκαμψη στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το σημερινό.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλαμβάνεται και ο Μπασδάνης που επιστρέφει από τιμωρία σε αντίθεση με τον Τανάγια που είναι τιμωρημένος και τον Αποστολίδη που είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού. Στο σημερινό παιχνίδι του Πυράσου στα Μετέωρα διαιτητής θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου από την Άρτα, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Αναστάσιο Γαρδικιώτη και Ευάγγελο Τσιαντή.

Το πρόγραμμα της 15ης Αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας – Πυργετός

Ρήγας Φεραίος – Πετρωτό

Μουζάκι – Λαμία

Ελασσόνα – Απεραντιακός

Α.Ε. Σπερχειάδας – Οικονόμος

Λιανοκλάδι – Απόλλων Λάρισας

Μετέωρα – Πύρασος Ν. Αγχιάλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου