ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλη μια πρόκληση

αλλη-μια-πρόκληση-460371

Αλλη μια πρόκληση περιμένει σήμερα στις 5.15 μ.μ. τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει την πρώτη νίκη του β΄ γύρου στο Βόλο προερχόμενος από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αγωνίζεται κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό του Πειραιά…

Ο Ολυμπιακός που του έλειπε το γκολ για τρεις αγωνιστικές, πέτυχε τέσσερα την περασμένη αγωνιστική επί της ΑΕΚ και τώρα θέλει νίκη επί του πρωτοπόρου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη όπως και αυτός του Πειραιά, ενώ και οι δυο ομάδες είναι

στην προημιτελική φάση του κυπέλλου και το σημερινό παιχνίδι είναι η νέα πρόκληση για τον Ολυμπιακό, που κόντρα σε θεωρητικά μεγάλες ομάδες δείχνει το καλό του πρόσωπο, ενώ θυμίζουμε ότι και οι τελευταίες του νίκες στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Χαβιέ Ουμπίντες είναι αμφίβολος, ενώ υπάρχουν σίγουρες οι απουσίες λόγω τιμωρίας του Γιάννη Ζαραδούκα και του Παπά Σανκαρέ, αλλά και του τραυματία Ψυχογιού…

Στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη είναι οι Γιακούποβιτς, Μ. Ρόκα, Τόμας, Ουμπίντες, Μαρτίν, Μπρέσκα, Καπετάνος, Ντολεζάι, Άλβαρες, Νοέ Ακόστα, Αναστασίου, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε, Μητρόπουλος, Γκότοβος, Σολάκης, Τικάο Μπερτόλντι και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.

Σήμερα πάντως πρωταγωνιστής θα είναι ο κόσμος και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός για τα ακόλουθα:

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Πανθεσσαλικού, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Τέλος, την ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Τα εναπομείναντα 1.500 εισιτήρια θα πωλούνται έως τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου