ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέα στο ματς Μπέος – Μαρινάκης

παρέα-στο-ματς-μπέος-μαρινάκης-460381

Οι σχέσεις μεταξύ των προέδρων Ολυμπιακού Βόλου και Ολυμπιακού είναι άριστες και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η βολιώτικη ΠΑΕ ανταποδίδει την φιλοξενία για το ματς του πρώτου γύρου. Έτσι οι κύριοι Μπέος και Μαρινάκης θα παρακολουθήσουν σήμερα δίπλα δίπλα το ματς της 20ης αγωνιστικής.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και η ακαδημία της θα υποδεχτούν σήμερα στο Βόλο τμήματα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, για να δώσουν μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις, ενώ μετά το τέλος των αγώνων η θεσσαλική ΠΑΕ θα παραθέσει γεύμα στα παιδιά των πειραιώτικων ακαδημιών.

Οι δύο «ερυθρόλευκες» ακαδημίες θα παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ολυμπιακό, και μάλιστα οι ισχυροί άνδρες των δύο ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης και Αχιλλέας Μπέος θα δουν παρέα με τα παιδιά το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια που θα δώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, . Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, υποδέχονται την Κυριακή στο Βόλο τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου, ως εξής:

Γεν. 1997, ώρα έναρξης 11:30

Γεν. 1998, ώρα έναρξης 12:45

Μετά το πέρας των αγώνων η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα παραθέσει γεύμα στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην παραλία του Βόλου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά και των δύο ακαδημιών μαζί τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός.

Οι Ακαδημίες θα φιλοξενηθούν στο κέντρο της Ανατολικής κερκίδας, ανάμεσα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί τους στην κερκίδα θα βρίσκονται οι Κ-20 των δύο ομάδων καθώς και η Κ-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι δύο πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Αχιλλέας Μπέος και κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τα παιδιά των δύο Ακαδημιών».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου