ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μοιράζει τον χρόνο» …για επιτυχίες

μοιράζει-τον-χρόνο-για-επιτυχίες-748327

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θέλοντας επιτυχίες σε Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ, Κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου μπαίνει σε ένα αγωνιστικό δεκαήμερο που ζητούμενο θα είναι να δείξει τη δυναμική της σε τρία διαφορετικά ταμπλό… και λογικά η τεχνική ηγεσία αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο στους παίκτες δείχνοντας ότι έχει και βάθος στο ρόστερ…

Ο αγωνιστικός μίνι μαραθώνιος της Νίκης αρχίζει αύριο 22/9 με το Κύπελλο Ερασιτεχνών και τους κυανόλευκους περσινούς κυπελλούχους ΕΠΣΘ να έχουν πρώτο αντίπαλο τον Πύρασο, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 26/9 η Νίκη έχοντας περάσει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος θα υποδεχτεί (19.00) την Κέρκυρα και την Κυριακή 30/9 θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (16.00) με αντίπαλο τον Θησέα.

Και τα τρία ματς θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό (αν και υπήρξε ορισμός του αυριανού για το «Π. Μαγουλάς») και στόχος είναι τρεις νίκες σε τρεις διαφορετικούς θεσμούς

Στην πρώτη χρονικά αγωνιστική υποχρέωση που είναι το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, με την ομάδα της Νίκης Βόλου να αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενη απέναντι στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου, η οποία θα είναι η γηπεδούχος ή στο «Π. Μαγουλάς» ή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αν σήμερα το πρωί έχει εξασφαλιστεί το παραχωρητήριο, ο Φάντζιο Μπούις αν και είναι υπέρ του «στήσιμου» ενός βασικού κορμού για το πρωτάθλημα λόγω των συνεχών αγώνων δεν αποκλείεται να έχει πολύ διαφορετική και πιο νεανική 11άδα σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα πρόκρισης κόντρα στη Δόξα Δράμας την περασμένη Κυριακή…

Η Νίκη και η ομάδα της Ν. Αγχιάλου είχαν βρεθεί αντίπαλοι παλιότερα και στη Γ΄ Εθνική και την περίοδο ΄15-΄16 με γηπεδούχο τον Πύρασο έπαιξε και κέρδισε 1-2 στα Φάρσαλα και στον Βόλο ήταν νικήτρια με 1-0.

Διαφορετικό ματς θα είναι το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, για την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι ακόμη πιο διαφορετικό το μεθεπόμενο με τον Θησέα που είναι για το πρωτάθλημα που η Νίκη επικεντρώνεται εκεί θέλοντας την άνοδο και την αλλαγή κατηγορίας…

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει καλό κλίμα και στο πλαίσιο της επιβράβευσης των παικτών από τη διοίκηση για την εμφάνιση και την πρόκριση κόντρα στη Δόξα Δράμας… Οι ποδοσφαιριστές αφού πληρώθηκαν το πριμ που είχε τάξει ο κ. Ιμεράι, το τεχνικό τιμ, φροντιστές και στελέχη της ΔΕ δείπνησαν μαζί στο γνωστό παραλιακό κέντρο εστίασης «Ηλίας» της Αγριάς.

Συνεχίζεται

η διάθεση των διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται για την ομάδα της Νίκης Βόλου και προστέθηκε ακόμη ένα σημείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. αναφέρει: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της Μαγνησίας πως συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας περιόδου 2018-19 από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», από τα μέλη της Δ.Ε ποδοσφαίρου, ενώ προστέθηκε ακόμη ένα σημείο διάθεσης η καφετέρια SAGA στο κέντρο του Βόλου.

Πέρυσι η ομάδα μας οργανώθηκε και έθεσε τις βάσεις για να συνεχιστεί μια χρονιά με σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς, έπειτα από:

Την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αμαξοστασίου του ΟΣΕ για 20 χρόνια στο κέντρο της Νέας Ιωνίας για τη δημιουργία του νέου Αθλητικού Κέντρου της Νίκης.

Την αναμόρφωση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» με έγκριση κονδυλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ποσό προϋπολογισμού: 329.000,00 €).

Η ομάδα μας ήδη αγωνίζεται στις καλύτερες εγκαταστάσεις, όπως αυτές του Πανθεσσαλικού Σταδίου που έχει εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια… και την φετινή περίοδο το ρόστερ της ενισχύθηκε πολύ σημαντικά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στις ψηλότερες κατηγορίες.

Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου της Νίκης, γιατί μόνο με τη μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες σταθερά για πολλά χρόνια σε στέρεες πλέον βάσεις ….

•Διάθεση: Καθημερινά 11-14:00 & 17:15-20:15.

Παλιά γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου 1924 Μαιάνδρου 14, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» Νέα Ιωνία.

Τηλ.24210 85221.

•Καφετέρια SAGA καθημερινά μόνο απογευματινές ώρες 18:30-22:30

οδός Δημητριάδος 43-45 στο κέντρο Βόλου.

Συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν».

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης. Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές κ.κ. Γιώργος Παρασκευαίδης, Νίκος Σκουφογιάννης, Χρήστος Κοντοβάς και Θεόδωρος Κατσαμόρας περιμένουν όλα τα παιδιά της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται να έρθουν να προπονηθούν για 2-3 μέρες και κατόπιν αν θέλουν να εγγραφούν στην ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Άκης Σουγγάρης είναι ο διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής είναι ο Βέλγος αρχιπροπονητής της Νίκης Βόλου κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην οδό Μαιάνδρου 14 είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-14:00 & 17:15-20:15 για τις εγγραφές στη γραμματεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου και την κ. Βούλα Τσιάνου και τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Σάββα Παυλίδη.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές :Εγγραφή 25 ευρώ. Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ (με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€).

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Ταχεία ανάρρωση εύχεται η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης στον αθλητή του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργο Ίλτσογλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, εύχεται περαστικά στον αθλητή του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργο Ίλτσογλου, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Η Δ.Ε., εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αθλητή και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου